Haberler

Kerem Göğüş ABD'deki Türk Yürüyüşü'ne Katıldı

ABD'nin New York şehrinde, Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF) tarafından düzenlenen Türk Günü Yürüyüşüne katılan Göğüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş, "Türk Amerikan Derneği'nin organize ettiği bu etkinlikte yer almak bizim"...

ABD'nin New York şehrinde, Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF) tarafından düzenlenen Türk Günü Yürüyüşüne katılan Göğüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş, "Türk Amerikan Derneği'nin organize ettiği bu etkinlikte yer almak bizim için onur verici. Çok yakında bu yıl Manhatton'da da trent rezidans markasını Göğüş Holding bayrağıyla burada göreceğiz. Bunun için de ayrı bir heyecan duyuyoruz" dedi.

ABD'de bu yıl 32. gerçekleştirilen Türk Yürüyüşü'ne katılan Göğüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş, Türkiye'nin ABD'de yıllardır temsil edilmesinin oldukça önemli olduğunu ifade etti. Göğüş açıklamasında, "Bugün New York'ta Türkiye'nin temsil edilmesi ve yıllardır bu denli, bu kadar başarılı bir şekilde Türk Amerikan Derneği'nin organize ettiği bu etkinlikte yer almak bizim için onur verici. Göğüş Holding olarak ve burada bulunmak, bu etkinliğe destek vermekte kendimize bir görev olarak açıkçası düşündük. Bu konudan dolayı çok onurluyuz, çok mutluyuz. İyi ki buradayız. Sayın bakanımız, sayın büyükelçilerimiz, sayın milletvekillerimiz birçok değerli iş adamı, sanatçı var burada ve değerli halkımız burada, katılımcılar burada. Yani inanılmaz bir gün, inanılmaz güzel bir gün. Biz bir flot tasarladık, buradan kortejden geçiş yaptık. Bu da bizim için çok keyifliydi gerçekten. Çok gurur, onur vericiydi Türk Bayrağı sallamak burada. ve burada bizim rezidanslarımızın bir lansmanını gerçekleştirdik. Dün gece inanılmaz güzel bir kalabalık ve iyi bir atmosferde yaptık. Türkiye'deki konutlarımızı ABD'de yaşayan Türklere ve dünyada yaşayan diğer tüm Türk vatandaşlarına tanıtma olanağı bulduk ve onlara satışları gerçekleştirdik. Bizim için bu da çok mutluluk verici" dedi.

Türkiye'de yaptıkları rezidansların ABD'de yoğun ilgiyle karşılanmasından son derece mutlu olduklarını dile getiren Göğüş, "Amerika'da, Türkiye'de, İstanbul'da yaptığımız rezidansları burada tanıtmak ve burada beğeni sağlaması, satılması, ilginin yoğun olması bize bir mutluluk kattı. Burada rezidansların baş kenti New York'tur aslında. Tüm dünyada en kaliteli rezidanslar New York'ta yapılır. Fakat biz İstanbul'da New York'taki kaliteyi, New York'taki rezidans hizmetlerinin çok daha iyisini İstanbul'da vermek için yola çıktık. İlk yaptığımız rezidansla birlikte bugün birçok trent rezidansı İstanbul'un değerli noktalarında konumlandırdık. ve toplam 100 trent rezidansla 2500 rezidans yapıyoruz. ve kentsel dönüşüme katkıda bulunuyoruz. İstanbul'daki çarpık, eski binaları yıkıyoruz, tüm Beşiktaş'ta, tüm Beyoğlu'nda. Bu da bizim için onur çok güzel bir şey. Kentsel dönüşüme, depreme dayanıksız binaları yok etmek ve onların yerine yeni rezidanslar yapmak gerçekten mutluluk verici" dedi.

Manhatton'da yeni yatırım için trent rezidans çalışmalarına başladıklarını da ifade eden Göğüş, "Manhatton'da da yeni bir yatırım için, trent rezidans için çalışmalara başladık. Çokta ilerleme kaydettik. Yatırım firmalarıyla bir araya geldik. Bu kapsamda burada olduğumuz günler içerisinde çokta iyi aşamalar kaydettik burada. ve çok yakında bu yıl Manhatton'da da trent rezidans markasını Göğüş Holding bayrağıyla burada göreceğiz. Bunun için de ayrı bir heyecan duyuyoruz. Onun için de artık Amerika'da da şirketimiz artık konumlandı. Brooklyn Belediye Başkanı'yla bir araya geldik. Brooklyn Belediye Başkanı sayın Markovic gerçekten çok misafirperver, çok Türk dostu. Yaptığımız dünkü ziyarette belediye binasında gerekli tüm yardımları burada şirketimiz için, yapacağımız yatırım için tüm yardımları kendisinin de bizzat yapabileceğini söyledi. Kendisine de çok teşekkür ediyoruz. Burada değerli tüm milletvekillerimize, milletvekili adaylarımıza New york'ta Amerika'da hepsine de ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunarız, buradaki yatırım için" dedi.

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Caroline'i Wilma Elles ise Türk yürüyüşünde yer almaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, "Bugün New York'tayız, Manhatton'da. Biraz önce Türk yürüyüşü yapıldı, Türk Amerikan arkadaşlığı için. ve biz böyle bir flotun üzerinde geçtik. Çok güzeldi ve ben fark ettim ki baya Türk var Amerika'da. ve ben düşündüm Türkiye'de yaşıyorum, Alman'ım aslında çok Türk var Amerika'da yaşıyorlar. Aslında hiç fark etmez. Çünkü biz sonuçta insanız. Onun için çok güzel oldu. Türk Amerikan yürüyüşü burada BM binası önünde bitirildi ve bu binada birsürü başbakan falan bir araya geliyorlar. Biz bir dünyayız ve dünya küçük oldu. Bunu kutlamak için buradayız, çok güzeldi gerçekten. Ben zaten 4 yaşından beri oyunculuk yapıyorum. Çok seviyorum. Caroline karakteri bana inanılmaz büyük bir zevk verdi. Şimdi 3. sezon çektik, bir sürü sinema filmi çektik şimdi inşallah bir sürü roller devam ediyor. Bakıyorum heyecanlı projeler var" dedi. - WASHINGTON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Kerem Göğüş New York Türkiye Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title