Haberler

Kalıtımsal hastalıkla doğan bebek hastaneyi alarma geçirdi, yüzünü gören doktorlar dehşete kapıldı

Güncelleme:

Özbekistan'da gerçekleşen bir doğum, ülke genelinde büyük yankı uyandırdı. Kalıtımsal hastalıkla dünyaya gelen bebek, hastalığı nedeniyle hastaneyi alarma geçirdi. Özbekistan Sağlık Bakanlığı da duruma el koydu.

"KONJENİTAL İKTİYOZİS HASTASI"

Bakanlık tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, bebeğin ciddi derecede "konjenital iktiyozis" hastası olduğu ve bu durumun hayatını tehdit ettiği belirtildi. Bakanlığın açıklamasından kısa bir süre sonra ise bebek hayatını kaybetti.

DOKTORLAR YÜZÜNÜN ŞEKLİ NEDENİYLE DEHŞETE DÜŞTÜ

Hastanede fotoğrafları çekilen bebeğin suratındaki pullar ve göz kapaklarındaki kırmızılık ise başta doktorlar ve hemşireler olmak üzere herkesi görenleri dehşete düşürdü. Bebek, hemşireler ve doktorların yoğun çabasına rağmen sadece 2 saat hayatta kalabildi.

İşte bebeğin fotoğrafları:

Kalıtımsal hastalıkla doğan bebek hastaneyi alarma geçirdi, yüzünü gören doktorlar dehşete kapıldı

Kalıtımsal hastalıkla doğan bebek hastaneyi alarma geçirdi, yüzünü gören doktorlar dehşete kapıldı

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Bebek Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (8)

kadir helvacı:

bir bebeğe bu zalimliği kim yapabilir. Kim yapmış bu yavruyu böyle

8
122
yanıtYanıtla
eyüp akyel:

haberde böyle doğduğu yazıyo ama illa birinemi atsak suçu bilemedim :)

yanıt0
yanıt0
Hek Tor:

Zalim olan adı üstünde mazlumu inim inim inletir, inletilenler imtihandan geçiyor denir; zalimleri ise ismine uygun şekilde yüceltir, yüceltilenler için sevgili kuluymuş, ödüllendirildi denir ...

yanıt0
yanıt2
Özgür Uzun:

Anneyle babanında öz kardeş olduğunu yazıverseydiniz bi zahmet.

67
35
yanıtYanıtla
Mustafa Levent:

nereden biliyorsun da anne-baba kardeş diye sallıyorsun? genetik hastalıklar sadece akraba evliliklerinde mi oluyor? israilde akraba evliliği asırlardır yahudi geleneğidir bak bakayım nüfus hastamı? bilip bilmeden iftira atma

yanıt1
yanıt0
Hakan Aksa:

o nerede yazıyor

yanıt0
yanıt0
Hek Tor:

....Tamam da, doktorların dehşete düşmesi olayı çok abartılı... Bilinen o ki, gen bozukluğundan kaynaklanan ve iyileşmesi imkansız bir HASTALIK olduğunu onlar zaten biliyorlar. Bilmeselerdi doktor olamazlardı ki. Abartmada dünya birincisiyiz.

6
0
yanıtYanıtla
Kirtuj:

İşte insan genetiği ile oynandığının bir kanıtı daha yediğimiz içtiğimiz besinlerdeki hormonlar havadan uçaklarla gönderdikleri zehirli gazlar ve daha bilmediğimiz bir sürü genetik operasyonlar düzenleniyor ve bizim akıl dehalarıda akraba evliliği diyor hahagav

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title