Haberler

İsrail'den Hizbullah'a kan donduran tehdit: Beyrut'u da Gazze'ye çeviririz

Güncelleme:

7 Ekim'den bu yana Gazze'yi kan gölüne çeviren ve 23 binden fazla Filistinliyi katleden İsrail'den Hizbullah'a yönelik tehdit geldi. Lübnan'ı başkenti Beyrut'u Gazze'ye çevirmekten çekinmeyeceklerini belirten İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, "Gazze'de ne olduğunu görüyorlar, Beyrut'a kopyala-yapıştır yapabileceğimizi biliyorlar" dedi.

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Wall Street Journal'a verdiği demeçte, Lübnan'da İran destekli Hizbullah ile savaşmaktan korkmadıklarını belirtti ve Beyrut'taki yıkımın Gazze'deki yıkımdan farklı olmayacağını söyledi.

HİZBULLAH İSRAİL'E KARŞI KOYUYOR

İsrail'in Gazze'de yaptığı saldırıları başladığından bu yana Hizbullah, diğer Filistinli müttefik gruplar ile drone, roket ve füze saldırılarıyla İsrail'e karşı koyuyor.

İsrail'den Hizbullah'a kan donduran tehdit: Beyrut'u da Gazze'ye çeviririzİsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant.

"80 BİN KİŞİNİN EVLERİNE DÖNMESİ BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ"

Gallant, İsrail'in önceliğinin Hizbullah ile bir savaşa girmek olmadığını ancak Lübnan sınırında yaşayan ve savaştan dolayı evlerinden ayrılmak zorunda kalan 80,000 kişinin güvenli bir şekilde evlerine geri dönmelerini sağlamanın birinci öncelikleri olduğunu söyledi.

"BEYRUT'U GAZZE'YE BENZETİRİZ" TEHDİDİ

Gallant, son olarak "Gazze'de ne olduğunu görüyorlar, Beyrut'a kopyala-yapıştır yapabileceğimizi biliyorlar." dedi.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Lübnan İsrail Beyrut Gazze Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (4)

Beyzade Onur:

Bizde böl çıkar yaparız dünyada adam edecekse var

3
6
yanıtYanıtla
Netherill:

sen hiç bir şey yapamazsın kardeşim. bizim öyle bir lüksümüz yok

yanıt12
yanıt3
Ercan cıftcı:

Çarşı karışacak. Vaziyet alın...

6
1
yanıtYanıtla
TT:

Kopyalarsında kim kime yapıştırır onu zaman gösterir...Bir zülum sonsuza dek sürmez..

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title