Haberler

İsrail savaş uçakları, Suriye ordusuna ait hedefleri vurdu

Güncelleme:

İsrail'e ait savaş uçakları ve helikopterleri, Suriye'nin başkenti Şam'ın güneyinde konuşlu Esed rejimi ordusu hedeflerine saldırı düzenledi.

İsrail'e ait savaş uçakları ve helikopterleri Suriye ordusuna ait hedefleri vurdu.

İsrail'e ait savaş uçakları ve helikopterleri Suriye'nin başkenti Şam'ın güneyindeki Suriye ordusuna ait hedefleri vurdu. Suriye, hava savunma sistemlerinin İsrail füzelerini engellediğini iddia etti. İsrail tarafından yapılan açıklamada, dün Golan bölgesinde yapılan sızma girişimine karşılık olarak, Suriye ordusuna ait gözlem noktaları, istihbarat ekipmanları, uçaksavar bataryaları ve komuta ve kontrol noktalarının vurulduğu duyuruldu.

Suriye tarafından yapılan açıklamada, ise hava savunma sistemlerinin Şam'ın güneyinde İsrail füzelerini engellediği bildirildi. Saldırıda can kaybı yaşanmadığı sadece maddi hasar meydana geldiği belirtildi.

İSRAİL'İN SURİYE'YE SALDIRISI

İsrail, iç savaşın başladığı 2011'den bu yana zaman zaman Suriye ve Golan Tepeleri'nden topraklarına roket atıldığını ileri sürerek, İran destekli Hizbullah güçlerine ve Esed rejimine ait askeri noktalara saldırılar düzenliyor.

Tel Aviv yönetimi bu saldırıların birçoğunu üstlenmese de Esed rejimi ve Rusya, Suriye'ye yönelik birçok hava saldırısının arkasında İsrail'in olduğunu iddia ediyor.

İsrail ilk kez 2019'un sonlarında, Suriye'deki İran hedeflerine yönelik hava saldırılarını üstlenmeye başlamıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

İsrail Suriye Şam Dünya Haberler

500

Yorumlar (20)

TURK:

İBRAHİMİN EVLATLARINA SELAM OLSUN. . . ADAMSIN İSRAİL. . .

1
106
yanıtYanıtla
Tigran:

Türkiye israile birlikte esede karşı ise demek esed haklı

19
6
yanıtYanıtla
c:

Ortadoğudaki son müslüman lider Hafız BESHAR EL ESSAD dır, Bop''un gerçekleşmesi için esadın telafi edemeyeceği hasarlar vermek zorundalar suriyeye, malesef ki türkiye amerika ve israil bu işte birlikteler

yanıt4
yanıt10
meczup:

suriyede suriyeli kalmadı hepsi türkiyede işimizi aşımızı varımıı yoğumuzu kaptılar bizi yedi bitirdiler bunları ülkemize sokanlar ensar muhacir güzellemesi yaparak milleti uyutuyorlar bilmiyorar habire imalat yaparak çoğalıp ülkeyi ele geçirecekler savaşmayıp ülkesinden kaçan eşek kadar adamlar burada hazıra kondu bunları başımıza bela edenler hesabını seçimlerde hesabını verecek bunların tümünü toplayıp sınırdışı etmeli beslemek isteyen orada beslesin bunları biz kendimize bakamıyoruz

14
11
yanıtYanıtla
Usta:

Siz ve sizin zihniyetinin ümmeti parça parça etti. Unutmayın savaşın ve zulmün nerede kimin başına geleceğini Allah bilir. Biz ensarı ve muhaciri rasulü Ekrem efendimiz den öğrendik. Lakin belliki siz öğrenememişsiniz.

yanıt1
yanıt7
Hüseyin sığırcı:

Sanki türkiye babanın malı tüm dünya allahın dır insanlar fanidir kimi kimin toprağından kovuyorsun tüm insanların yaşama hakkı var yarın mahşerde insanlara yaptığın düşmanlığın hesabını vereceksin belkide bu insanları nasıl kovuyorsan.senide cehenneme öyle kovacaklar

yanıt1
yanıt5
adil:

Esed''i vuruyoruz bahanesiyle müslüman sivilleri vuruyorlar Allah tüm kafirleri bizim elimizle perişan etsin inş.

9
0
yanıtYanıtla
ARIF:

Artık beynimizin çalıştırma zamanı geldi ve geçti bile büyük Ortadoğu yani büyük israilprojesinjin temel atmasi Fiili yatı hayata geçiyor bunu muhalefetimiz ve tum insanlarımız görsün artık .

4
4
yanıtYanıtla
Yorumcu:

NerdeeeeeeeBunların tek derdi nizah , e destekçileride var , ulusal bekaadan onlara ne!!!!!!!!Bulardaki beyin kuşta olsa oçamazdı yavrucak.

yanıt0
yanıt0
ARIF:

Artık beynimizin çalıştırma zamanı geldi ve geçti bile büyük Ortadoğu yani büyük israilprojesinjin temel atmasi Fiili yatı hayata geçiyor bunu muhalefetimiz ve tum insanlarımız görsün artık .

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title