Haberler

Irak'ta güvenlik güçleri ile protestocular arasında çatışma çıktı

Güncelleme:

Irak'ın güneyindeki Basra kentinde güvenlik güçleri ile protestocular arasında çatışma çıktı. Polisin gerçek mermi kullandığı olaylarda çok sayıda gösterici yaralandı.

Irak'ın güneyinde yer alan Basra kentinde onlarca kişi bir aktivistin öldürülmesi nedeni ile Vali Esat el-Geydani'nin evinin önünde toplandı. Göstericiler, katillerin yakalanması için protesto düzenledi. Güvenlik güçlerinin, eylemcileri dağıtmak istemesi ile tansiyon yükseldi.

POLİS GERÇEK MERMİ KULLANDI

Eylemciler, valinin evinin arka bahçesi ile çok sayıda aracı ateşe verdi. Polis, şiddet olaylarının artması ile göstericileri dağıtmak için gaz bombası ve gerçek mermi kullandı. Protestoculardan bazıları ise polise molotof kokteyli atarak karşılık verdi.

ÇOK SAYIDA KİŞİ YARALANDI

Çıkan olaylarda çok sayıda kişi yaralanırken, polis bazı göstericileri gözaltına aldı. Valinin evinin önünden ayrılan öfkeli kalabalık Basra Eğitim Müdürlüğü binasının önünde toplanarak lastik yaktı.

Irak'ta güvenlik güçleri ile protestocular arasında çatışma çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Basra Irak Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (6)

Co hart:

Biktik bu asilerden bide bunları kendi ülkemize alıyoruz yanlış yapiyoruz

15
56
yanıtYanıtla
reis:

abd nin girdiği her yer böyle sonuçlanıyor allah bizi uzak tutsun

yanıt0
yanıt0
Gurbetci:

Insallah haksiz cikarim ama turkiyenin 2 , 3 yil sonraki hali simdi belarusta yasananlar. Kendi basiniza diktator yaratiyorsunuz haberiniz yok!

5
55
yanıtYanıtla
Hayat:

Ne alaka.

yanıt0
yanıt0
Budun:

Gurbette kal )))

yanıt2
yanıt0
Bodrumlu betül:

Bire yavrum adam diktatör olsaydı seçimleri 7 yıldan 4 de çekmezdi biraz ankaralı namık dinlere ne sen yerine gelsin

21
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title