Haberler
BBC

Milletvekilinin cinsel içerikli video izlediği iddiası İngiliz Parlamentosu'nu karıştırdı!

Güncelleme:

İngiltere'de bir milletvekilinin, Parlamento'da yetişkin filmi izlediği iddia edildi. Olayla ilgili İngiliz basınında çeşitli haberlerin çıkmasının ardından milletvekili hakkında soruşturma başlatıldı.

İngiltere'de iktidardaki Muhafazakar Parti'den bir milletvekilinin, Avam Kamarası'nda bir kadın milletvekilinin yanında otururken, cep telefonundan cinsel içerikli film izlediği iddiası İngiltere'yi karıştırdı.

BBC'nin edindiği bilgilere göre olay 26 Nisan'da Muhafazakar Parti milletvekillerinin bir toplantısında, bir bakan yardımcısı tarafından gündeme getirildi. Bir başka milletvekili de bakan yardımcısının anlattıklarını destekledi.

MİLLETVEKİLİNİN ADI AÇIKLANMADI

Cinsel içerikli film izlemekle suçlanan milletvekilinin adı, parti disiplininden sorumlu Grup Başkan Vekili Chris Heaton-Harris'e verildi. Sözcüsü, Harris'in "meseleyi incelediğini" açıkladı, "Bu davranış kesinlikle kabul edilemez ve harekete geçilecek" dedi. Hakkında soruşturma başlatılan milletvekilinin adı kamuoyuna açıklanmadı.

Milletvekilinin cinsel içerikli video izlediği iddiası İngiliz Parlamentosu'nu karıştırdı!Parti disiplininden sorumlu Grup Başkan Vekili Chris Heaton-Harris

"KABUL EDİLECEK BİR ŞEY DEĞİL"

Muhafazakar Parti'nin milletvekillerinden Brendan Clarke-Smith da BBC'de katıldığı bir programda cinsel içerikli film iddiaları için "Herhangi bir iş yerinde kabul edilecek bir şey değil" dedi. Yeşiller Partisi Milletvekili Caroline Lucas daha önce parlamento makamları tarafından, aralarında bakan yardımcılarının da olduğu 56 milletvekili hakkında cinsel suistimal soruşturması başlatıldığını söylemişti.

Lucas, Başbakan Boris Johnson'a bunun kurallara göre görevden alınmayı gerektirip gerektirmediğini sormuştu. Johnson ise "cinsel tacizin kabul edilemeyeceğini" vurgulamış ve bölyesi bir suçun görevden alınmayı gerektirdiği söylemişti.

Milletvekilinin cinsel içerikli video izlediği iddiası İngiliz Parlamentosu'nu karıştırdı!

BBC

Parlamento Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title