Haberler

İngiltere'de 20 kişilik özel bir askeri birliğin uzaylılara karşı eğitim aldığı ortaya çıktı

Güncelleme:

Birleşik Krallık Ordusu'na bağlı özel bir ekibin uzaylı istilasına karşı eğitim aldığı ortaya çıktı. ABD'de Amerikan Özel Kuvvetleri'yle birlikte eğitim gören 20 kişilik ekibin, köpükle kaplayıp hedefin hareket etmesini engelleyen bir silahın da aralarında bulunduğu ölümcül olmayan çeşitli silahlar kullanabildiği belirtildi.

İngiliz Daily Star gazetesinin haberine göre; Special Air Service'a (SAS) bağlı 20 kişilik bir ekip, "alternatif tehditlere" karşı eğitim aldı. Ekibe mensup olan elit askerlerin, aralarında uzaylıların da bulunduğu muhtelif potansiyel tehditlere yönelik, ölümcül olmayan silahları kullanmak üzere eğitildiği belirtildi.

"SAS HER TEHDİDE HAZIR OLMALI"

Daily Star'a konuşan bir kaynak, "SAS her şey ve her tehdit için hazır olmak zorunda. Bunların arasında teröristlerden, birilerine kasten bulaştırılan ölümcül virüslerin yer aldığı insan yapımı ölümcül silahlara ve uzaylı yaşam formuna kadar her şey var" ifadesini kullandı.

AMERİKAN ÖZEL KUVVETLERİYLE BİRLİKTE EĞİTİM GÖRÜYORLAR

Tüm bunların kulağa zırva gibi gelebileceğini söyleyen söz konusu kaynak, bu askerlerin köpükle kaplayıp hedefin hareket etmesini engelleyen bir silahın da aralarında bulunduğu ölümcül olmayan çeşitli silahlar kullanabildiğini ifade etti. Habere göre; bu birlik, ABD'de Amerikan Özel Kuvvetleri'yle birlikte eğitim görüyor.

EINSTEIN BİLE SÖYLEDİ

Haberin dayandırıldığı kaynak, "Çoğu insan, başkaca gezegenlerde yaşam olduğuna inanıyor. Einstein bile 1920'de "Niçin Dünya insan yaşamını destekleyen yegâne gezegen olsun" dedi. Eğer buna inanıyorsanız, uzaylıların bir tehdit oluşturabileceğini kabul etmelisiniz ve onun için plan yapmalısınız" ifadelerini kullandı.

Müteveffa Profesör Stephan Hawking de uzaylıların varlığına ilişkin uyarıda bulunmuştu. Hawking, "Uzaylılar bizi ziyaret ederse, sonuç Kolomb'un Amerika'ya geldiğindeki gibi olur, ki o, Yerli Amerikalılar için hoş olmamıştı" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Daily Star Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (36)

he:

Bu haberi okuyan uzaylılar, dalga geçen twitleri atmaya başlamıştır. ''Eyvah dünyalılar 20 kişilik tim kurdu, artık asla onlarla başa çıkamayız diye'' :))

11
3
yanıtYanıtla
.:

Diğer gezegenlerde yaşayan varlıkların ne olduğunu bilemezsin belki teknolojileri bizimkinden geri yada ileri belki de sadece bakteriler bizim gibi bir yaşam formu yok Allah bilir. . .

yanıt0
yanıt1
Vatandaş X:

Allah uzaylıları bizlerden korusun amin

10
1
yanıtYanıtla
...:

Eğitim verenler nerede eğitim almışlar

9
1
yanıtYanıtla
insandan:

insandan

yanıt0
yanıt1
HAKLIII:

İnançsızlık bazen böyle saçma hayaller kurdurtur . Bilim ve teknoloji sahibi olmak cehaletin önüne geçemiyor malesef. Bizdeki malum tayfa bu yorumu begenmiyecek ama gerçek tamda bu.

1
8
yanıtYanıtla
Tahir can:

Bizim hocaların ilk işi şu olur bu uzaylılarla o iş olurmu.Hemen üfürmeye uzaylılardan cin çıkarmaya çalışırlar.

2
7
yanıtYanıtla
Mustafa:

Zavallısın.

yanıt1
yanıt2
REALİST:

sahte uzaylı istilası loading. . . . . . .

6
1
yanıtYanıtla
Yahya:

Bizim ülkeyi 18 senedir yeşil renkli müsülman uzaylılar yönetiyor.

yanıt2
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title