Haberler

Hamile olduğunu uçakta doğum yapana kadar anlamadı

Güncelleme:

Ekvador'dan Hollanda'ya giden Tamara isimli kadın, uçak yolculuğunun ortasında doğum yaptı. Uçağa binerken hamile olduğunu bilmediğini söyleyen Tamara'nın şiddetli mide ağrısı yaşadığı için tuvalete gittiğini belirtmesi dikkat çekti.

Uçak yolculuklarında yaşanan ilginç olaylara bir yenisi eklendi. Ekvador'un Guyaquil kentinden Hollanda'nın başkenti Amsterdam'a giden Tamara isimli kadın mide ağrısı yaşadığı için tuvalete gitti. Ardından büyük sürprizle karşılaşan kadın doğum yaptı.

HAMİLE OLDUĞUNU DOĞUM ESNASINDA ANLAMIŞ

Tamara, hamile olduğunu doğum esnasında anladığını söyleyerek şaşırtırken, uçakta bulunan iki Avusturyalı doktor ve bir hemşirenin Tamara'ya sürpriz doğumdan sonra yardım ettiği belirtildi. Havayolu şirketinden yapılan açıklamada, anne ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu, bebeğe uçaktaki yardımsever yolculardan birinin ismi olan Maximiliano'nun isminin verildiği ifade edildi.

"ANİDEN BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALDI"

Uçak Amsterdam Schiphol Havalimanı'na indikten sonraTamara ve Maximiliano, Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Hastaneden yapılan açıklamada, "Tamara'nın Hollanda'ya inmeden birkaç saat önce midesi ağrıdı ve tuvalete gitmeye karar verdi. İki kasılmadan sonra iseaniden bebeğini kucağına aldı. Tamara'nın hamile olduğu hakkında hiçbir fikri yoktu ve bu olay karşısında oldukça şaşırdı. Neyse ki Tamara ve Maximiliano'nun sağlık durumları iyi" ifadelerine yer verildi.

MADRİD'E GİDECEKLER

Açıklama şu şekilde devam etti: "Doğum departmanındaki ekip, hemanne ve oğulun en uygun bakımı alması hem de Maximiliano için gerekli evrakların hazırlanmasını sağlamak için mümkün olan her şeyi yaptı. En kısa sürede Tamara ve Maximiliano Madrid'e gidecekler. Spaarne Gasthuis onlara iyi dileklerini sunuyor."

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Dünya

Hollanda Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK?
500

Yorumlar (7)

slim shady:

Eğer gerçekten böyle bir olaydan haberi yoksa.Muhtemelen kiminle o işi yaptığından da haberi yok ve adamında ne yaptığından da haberi yok.Dünyada haberi olmadan yaşıyor işte işe bak! Etkileşim kasıp para kazanmak için herşeyi yapar bu insanlar!

87
20
yanıtYanıtla
Mehmet Reşit şimşek:

Bilmem ki şimdi bu habere inanacak salaklar kaldımı anlayamadım ya bu nasıl iş. Hamile olduğunu bilmşyornuşta ..

78
6
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Kadin Ammada Yalan Atmis Resmen Ucagini icine Etmis Ceza Vs Yazik Simdi Emektar isci Temizle Bakalim

58
20
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

o kadar anlayışsızsa bu kadının başına herşey gelebilir

40
8
yanıtYanıtla
hatice Kılıçsallayan:

Nasıl hamile olduğunu bilmez hiç karnında oynamadimi şimdi bebek yalan.haber

22
3
yanıtYanıtla
Nursel Alkan:

Ben 6 ayıma kadar hamile olduğumu bilmiyordum düzenli regli oluyordum bebek hareket edince anladım

2
0
yanıtYanıtla
Nurgül Özveren:

Doğru benim yengemin basinada geldi aynısi 6 aya kadar anlamamış hamile olduğunu

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title