Haberler

Festival kabusa döndü! Otobüs durağının üzerinde dans eden grup kalabalığın üzerine uçtu

Güncelleme:

Londra'da Notting Hill Karnavalı sırasında, bir grup otobüs durağının üzerine çıkarak dans etti. Grubun kendinden geçtiği sırada otobüs durağının üstü çöktü. Eğlenen insanlar bir anda yere yığılırken durağın altından geçen vatandaşlar da ezildi. Korkutan anlar kameraya yansıdı.

Batı Londra'nın Ladbroke Grove'daki Kensal House otobüs durağında, korkutan anlar yaşandı. Notting Hill Karnavalı sırasında, bir grup insan dans etmek için otobüs durağının tepesine çıktı.

YOLCULAR DURAĞIN ALTINDA EZİLDİ

Otobüs durağının tepesinde çılgınca dans eden grup, otobüs durağının çatısının bükülmesiyle yere yığıldı. Tam o sırada durağın altından geçen vatandaşlar ezildi. Otobüs durağının düşmesiyle altında kalan vatandaşlar nefes nefese kalarak yardım çığlıkları atmaya başladı.

Festivalde otobüs durağının üstünde dans eden grup durağın çökmesiyle yere yığıldı

İKİ KİŞİ YARALANDI

Öte yandan festivale katılan binlerce kişi, yaşanan kaza nedeniyle korku dolu anlar yaşadı. Bölgede kısa süreli bir panik yaşandı. Kaza nedeniyle iki kişi hafif yaralandığı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Londra Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

Fakır:

bu durak insanlar altında dursun diye yapıldı. üstüne çıkın diye değil ahmaklar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title