Haberler

Evi kendisine kalsın diye 82 yaşındaki büyükbabasını aşırı dozda ilaç verip öldürdü

Güncelleme:

ABD'de 27 yaşındaki Candy Jo Webb isimli kadın, 82 yaşındaki büyükbabası Harden'i, evi kendisine kalsın diye aşırı dozda ilaç verip öldürdü.

Amerika'nın New Mexico eyaletinde yaşayan 27 yaşındaki Candy Jo Webb isimli kadın, 82 yaşındaki büyükbabası Harden'i evi kendisine kalsın diye aşırı dozda ilaç verip öldürdü. Öldürdüğü büyükbabasının cansız bedenini bir alet sandığına koyup çöpe atan Candy, aracı ile kaçtı. Harden'in cansız bedenini evinin arkasında bulunan çöplükte bir kutu içinde bulunmasından sonra cinayet şüphelisi olarak aranan kadın, üç hafta sonra yakalanıp gözaltına alındı.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Candy, ilk ifadesinde büyükbabasını bakım evine götürdüğünü orada kendisine verilen ilaçlardan dolayı öldüğünü söylemesine rağmen sonrasında büyükbabasının göl kenarında bulunan evinin kendisine kalması için böyle bir yola başvurduğu itiraf etti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri New Mexico Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

Gül:

Nereden biliyorsunuz gözünü kirpmadigini? Yanindamiydiniz? Belki giciklik olsun diye gözlerini kirpa kirpa öldürdü? Belki göz kirpma tiki olan biz kiz evladi ve gelmis gecmis en cok göz kirpilarak öldürülen bir cinayet oldu? Bilmediginiz seyler hakkinda ahkam kesmeyin. Öbür dünyada danaciklar ve bogaciklar oyar sonra.

6
13
yanıtYanıtla
iyi güzel de:

hımm çok düşünülerek yazılmış bir yorum.

yanıt0
yanıt0
malafat:

Aynen be Tilki kardes, aynen... Kesin .

yanıt1
yanıt0
yesim:

gül güldürme bizi xD

yanıt0
yanıt0
yesim:

sanirim karsisinda kim olsa bunu yapardi kizin gözü dönmüs

2
7
yanıtYanıtla
Abdullah:

Gerekçesi ne olursa olsun bir evladın veya torunun bunu yapması çok acı halbuki adam torununa güvenmişti. Bunun izahıda olmaz büyük suç.

8
0
yanıtYanıtla
Xxx:

ABD'' deki sorunlar onları ilgilendirir. Biz kendi sorunlarımıza bakalım.

4
3
yanıtYanıtla
23 EL AZİZ:

Üzüm üzüme baka baka kararır. Sınırların kalktığı dijital bir dünyada yaşıyoruz. Onun için görüşünüze katılmak mümkün değil.

yanıt0
yanıt0
deniz:

Cani torun keşke hiç doğmamış veya bu katli gerçekleştireceği yaşa gelmemiş olsaydı. . . Bir dini kıssada şöyle anlatılır: Musa''ya yoldaşlık eden Hızır, masum bir çocuğu öldürür(Bkz. Kehf74). Daha sonra Kehf 80 ile gerekçeli karar açıklanır:''Anne babası, mümin kimselerdi; çocuğun onları sonunda azgınlık ve nankörlüğe düşürmesinden korktuk. ''

2
3
yanıtYanıtla
Şaman:

Vade değişmez , beklese zaten ölecekti. Ama katil oldu

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title