Haberler

Ermenistan'da muhalifler harekete geçti! Protestolar büyüdü, Paşinyan'ın istifası isteniyor

Güncelleme:

Dağlık Karabağ'da yaşanan hezimet sonrası Ermenistan'da sular durulmuyor. Krizi fırsata çevirmek isteyen ve iktidarı yeniden ele geçirmek isteyen eski Ermenistan Cumhurbaşkanı Robert Koçaryan, Erivan'da destekçilerinin düzenlediği protesto gösterisine katıldı.

Azerbaycan ordusunun 27 Eylül' de işgal altındaki topraklarını kurtarmak amacıyla başlattığı operasyonda ağır kayıplar veren ve Dağlık Karabağ'daki kritik noktaları kaybeden Ermenistan, ateşkes anlaşmasını imzalamak zorunda kalmıştı. Ermenistan için 'teslim olma' anlamı içeren anlaşma sonrası Başbakan Nikol Paşinyan'a tepkiler çığ gibi büyürken, muhalifler de harekete geçti.

PROTESTO GÖSTERİLERİ BAŞLADI, PAŞİNYAN'IN İSTİFASI İSTENİYOR

Ermenistan ikinci Cumhurbaşkanı Robert Koçaryan, Erivan'da taraftarları ile protesto gösterisi yaptı. Gösterilerde Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın istifası isteniyor.

Öte yandan, Azerbaycan'a tehditler savuran ve daha sonra Erivan'a kaçmak zorunda kalan Dadivank Manastırı Baş Rahibi Hovhannes Hovhannisyan da gösterilere katıldı ve konuşma yaptı.

DARBE ÇAĞRISI YAPTILAR

Erivan'da muhaliflerin yapmış olduğu gösterilere 7 bin 400 kişinin katıldığı tespit edildi. Muhalifler, yapmış olduğu gösterilerde Paşinyan'a darbe çağrısı yapsa da Ermenistan halkının bu konuda Paşinyan taraftarı bir duruş sergilediği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dağlık Karabağ Ermenistan Erivan Haberler

500

Yorumlar (3)

Dağdelenoğlu:

Yiyin bir birinizi. Belki o zaman aç gözlülükten vazgeçersiniz.

0
0
yanıtYanıtla
Agit igus:

Bu domuz soyları halende kaşınmaktalar Ermenistan halkına akıllı olmaları tavsiyede bulunmak isterim ve umarım 1915 tarihî iyi hatırlarlar yoksa aksi takdirde bir gece ansızın Erivan da görülebilirler bizi ??? ?????? ?????? ??? ??? ??????? ???? ???????????? ?????? ??????? ???? ????? ? ???????, ??? ?? ?????? ?????? ??????? 1915 ????, ????? ?? ???????? ?????? ??? ? ??????? ? ?????????.

0
0
yanıtYanıtla
Dogru Söyler:

Bas Rahip Hav, hav, hav hannisyan yine havladi. Hav, havlara hakaret etmek istemiyorum. cünki onlar, onlara benzemek istiyen hav, havlardan daha erkek ve cesur. Rahibin kuyruyuna basilmis olmaliki havladi kurtcu gecinen yilan. Selam ve sevgiler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title