Haberler

Dünyanın gözü bu delikte! Cin hapishanesine inen profesörden ürküten sözler: Garip bir koku var

Güncelleme:

Ummanlı maceracılar tarafından Yemen'de keşfedilen gizemli delik araştırılmaya devam ediyor. Bir grup bilim insanı, deliğin içine indi. Jeoloji profesörü Mohammed al-Kindi içeride ilginç bir koku aldıklarını ve bu kokunun gizemli olduğunu söyledi. Deliğin, ölülerin ruhlarının toplandığı cin hapishanesi olduğu söylentisi dolaşıyor.

Umman'da maceracılar tarafından bulunan delikle ilgili tartışmalar devam ediyor. 'Cin hapishanesi' veya 'Dünya'yı yok edebilecek süper yanardağ' olduğu iddia edilen delikle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Bir grup bilim insanı, deliğin içerisine indi ve araştırma gerçekleştirdi.

"GARİP BİR KOKU ALDIK"

Delikteki ilk izlenimleri hakkında açıklamalarda bulunan Jeoloji profesörü Mohammed al-Kindi, "İçeri indiğimizde garip bir hava vardı. Ayrıca burunlarımıza kötü bir de koku çarptı. Obrukta ölü hayvanlar var. Gerçekten gizemli bir bölge" ifadelerini kullandı.

Dünyanın gözü bu delikte! Cin hapishanesine inen profesörden ürküten sözler: Garip bir koku var

CİN HAPİSHANESİ OLDUĞU İDDİA EDİLİYOR

Delikle ilgili korkutan söylentiler de kulaktan kulağa yayılmaya devam ediyor. Bu söylentilerden en dikkat çeken, deliğin bir cin hapishanesi olduğu yönünde. Bir başka iddia da deliğin 'Dünya'yı yok edebilecek süper yanardağ' olduğu iddiası.

KAPSAMLI RAPOR YAYINLAYACAKLAR

Bilim insanları, obruktan su, kaya parçası ve toprak aldıklarını belirterek bunların incelenmesi sonucunda oluşturulacak kapsamlı raporun önümüzdeki günlerde yayınlanacağını açıkladı.

Dünyanın gözü bu delikte! Cin hapishanesine inen profesörden ürküten sözler: Garip bir koku var

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

500

Yorumlar (12)

fatma yağmur:

Orası bir mağara göçük olmuş yukarıdan cinler heryerde aramızda insanlardan daha kalabalık.cinlerden korunmak için vucudunuza zırh giydirin bu zırh Allah kelamı ayetler sureler

90
14
yanıtYanıtla
COVİD 19:

Yıllar öncesinden belli ki orası bir havza göl veya derince bir sulak araziymiş onlarda suların hareketine göre zamanla şekillenen taş ve benzeri oluşumlar. Kendinizi deliliğe vurmayın. Cin Hapisanesiymiş.. :))

58
10
yanıtYanıtla
Fakır:

garip koku yarasa kakasıdır

63
4
yanıtYanıtla
kallanpa kallanpa:

Bir cin hapishanesi eksikti.

43
8
yanıtYanıtla
Erkan saa:

profesör olmuşsun ama boşuna bu bildiğin obruk neyini araştıracaksın

33
9
yanıtYanıtla
Uğur Sezgin:

Hangi ülkenin bilim insanı anlamak zor değil

28
12
yanıtYanıtla
Kemal Yavuz:

Yani o ulkelerin bilim insanlari soyledigi zaman bes para etmez diyosun, ama Norvev, Amerikan, Fransiz oldugu zaman isabetli ve dogru bilim insani olur diyosun. Cahil comar. Seninde ne kumastan oldugun belli oldu. O begenmediginiz bolgelerden gelen bilim insanlari sayesinde, bugunun teknolojik altyapisi olustu ve bukadar gelisebildi. Tarih o bolgede yazildi. Dersenki evet, oyle ama onlar yapti el aldi ve gelistirdi, hak verirdim sana. Ama o isine gelmez sen ve senin gibilerin.

yanıt10
yanıt19
vedat cici :

gelin bizim konyada çok cin hapishanesi var angutlar sanki yeni bişey :)

27
1
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Ohh ohhh ne güzel... Umman"daki bu yer de ikinci hac yerimiz yapilir yakinda. Vallahi Kâbe ziyaretinden daha fazla müsteri cekmezse namerdim. Ölmüslerinin ruhu ile telepati kurabilmek icin oraya gidecek o kadar andavalli var ki dünyada, Quinnes Rekorlar Kitabi"na girmezse ziyaretci sayisi, Galata Kulesi"nin tepesinde kulaklarimi keser, birini cebime koyar digerini asagiya atarim.

9
7
yanıtYanıtla
ibrahim kızılyamaç:

Hangi tip cezaevi acaba acikmi kapalimi kadin mi erkekmi cocuk mu F tipimi A tipimi bunu ogrenmek lazim

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title