Haberler

Dünyaca ünlü manken Heidi Klum çırılçıplak soyundu! Fotoğrafı gören hayranları şokta

Güncelleme:

Alman manken, oyuncu ve sunucu Heidi Klum, son dönemde yaptıkları nedeniyle magazin basınının manşetlerini süslemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Cadılar Bayramı etkinliğinde giydiği solucan kostümü nedeniyle günlerce konuşulan 49 yaşındaki Klum, bu sefer bambaşka bir olayla gündemde.

ÇIPLAK FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Dünyaca ünlü model, sosyal medya hesabından solucan kostümüne girdiği sıradaki çıplak görüntüsünü paylaştı. Klum'un paylaşımları, sosyal medyadaki takipçilerini de büyük şaşkınlığa uğrattı.

KISA SÜREDE 300 BİNİN ÜZERİNDE BEĞENİ GELDİ

Klum'un fotoğrafına kısa süre içerisinde 300 binin üzerinde beğeni ve çok sayıda yorum geldi. Hayranları, Klum'un fiziğine övgüler yağdırdı.

"İÇİNDE TUVALETİNİ NASIL YAPTIN?" SORUSUNA YANIT VERDİ

Giydiği kostüm nedeniyle gözleri, burnu ve ağzı dışında her yeri solucana benzeyen Klum, magazin sitesi Page Six'ten gelen, "Tuvaleti nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz?" sorusu üzerine, tuvaleti kullanmadan önce kostümün neredeyse tamamını çıkarması gerektiğini açıkladı.

Kostümün uzantılarına atıfta bulunarak, "Birçok şeyi çıkarmam gerekiyor. Tuvalete gitmem gerektiğinde, bunu bir şekilde yapmam gerekecek" cevabını verdi. Klum daha sonra "Making The Cut"ın yardımcı sunucusu Tim Gunn'dan bir Project Runway sloganı alıntılayarak, "Tim Gunn'ın dediği gibi, 'İşe yaramasını sağlayın'" dedi.

İşte o fotoğraf:

Dünyaca ünlü manken Heidi Klum çırılçıplak soyundu! Fotoğrafı gören hayranları şokta

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Heidi Klum Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500

Yorumlar (3)

Alfakurt:

Zalimler için yaşasın cehennem

85
27
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Çıplak fotoğraf paylaşarak para kazanmak nasıl bir durum Allah aşkına...

30
3
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

İyi günlerinde yapsın. İleride bunlar olmayacak

22
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title