Haberler

Dublin Havalimanında Terk Edilen Köpek Sahiplendirildi

Güncelleme:

İrlanda'nın başkenti Dublin'deki havalimanında terk edilen küçük köpek, kısa sürede sahiplendirildi. Hayvan refahı için çalışan sivil toplum kuruluşu My Lovely Horse Rescue tarafından köpeğin Ukrayna'ya geri dönmek üzereyken sahipleri tarafından terk edildiği belirtildi. Ülkede terk edilmiş köpek krizi yaşandığı vurgulandı.

İrlanda'nın başkenti Dublin'deki havalimanına 11 Aralık'ta terk edilen küçük köpek, kısa sürede sahiplendirildi.

Dublin Uluslararası Havalimanı'ndan dün yapılan açıklamada, "Bu küçük köpek Pazartesi akşamı Dublin Havaalanı'nda terk edilmiş halde bulundu. Havaalanı polisi onu içeri aldı, biraz yiyecek ve su verdikten sonra My Lovely Horse Rescue ekibine teslim etti. Köpeğin sahiplenildiğini ve yarın yeni ömürlük yuvasına taşınacağını duyduğumuz için çok heyecanlıyız" dedi.

ÜLKEDE TERK EDİLMİŞ KÖPEK KRİZİ VAR

Hayvan refahı için çalışan sivil toplum kuruluşu (STK) My Lovely Horse Rescue ise küçük ırk köpekle ilgili "Bu zavallı yaşlı hanım görünüşe göre Ukrayna'ya geri dönüyordu, bir şey oldu ve seyahat edemedi, bu yüzden sahipleri onu pasaportuyla birlikte Dublin Havaalanında bir direğe bağlı bıraktı. Neyse ki havaalanı polisi onu fark etti ve bizimle iletişime geçti" açıklamasını yaptı.

Yerel basına açıklama yapan STK'nın kurucularından Martina Kenny, 25 yıldır gönüllü olarak hayvan refahı için çalıştığını ve Kovid salgını sonrasında ülkede bu kadar ciddi boyutta terk edilmiş köpek krizi görmediğinin altını çizdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Ukrayna Dublin Hayvanlar Yaşam Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title