Haberler

Doğum yapan adam, hastanede kendisine "Anne" diyen hemşireyi dövdü

Güncelleme:

Transseksüel birey Bennett Kaspar-Williams, doğum yaptığı anlarda yaşadıklarını paylaştı. Kendisine "Anne" diyen hemşirelerle arasında arbede çıktığını anlatan Williams, anne ve kadınlık kavramlarının bir arada kullanılmasından da rahatsız olduğunu dile getirdi.

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan 37 yaşındaki Transseksüel birey Bennett Kaspar-Williams ile eşi Malik'in bir çocukları dünyaya geldi. Ancak doğumdan sonra hastanede ilginç olaylar yaşandı. Bennett Kaspar-Williams, yaşadıklarını detaylarıyla anlattı.

KENDİSİNE "ANNE" DİYEN HEMŞİRELERİ DÖVDÜ

Doğumu gerçekleştiren transseksüel birey Kaspar-Williams, kendisine "anne" demekte ısrar eden hemşireyi darp etti. Doktorların ve hemşirelerin doğumdan önce kendisine "hanımefendi" diye hitap ettiklerini söyleyen Williams, bu durumunda çok rahatsız olduğunu vurguladı.

Doğum yapan adam, hastanede kendisine 'Anne' diyen hemşireyi dövdü

AMELİYATINI "GERÇEKTEN ÖZGÜRLEŞTİRİCİYDİ" DİYE TANIMLADI

2011'de trans olduğunu fark ettiğini açıklayan Kaspar-Williams, 2014'te cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirerek erkek oldu. Williams, göğüslerini aldırdığı ameliyat hakkında "Gerçekten özgürleştiriciydi" diye ifade etti.

Doğum yapan adam, hastanede kendisine 'Anne' diyen hemşireyi dövdü

PERSONELİN SÖYLEMLERİNDEN RAHATSIZ OLDU

Sağlık personellerinin ona sürekli cinsiyet yakıştırması yapmasından rahatsız olduğunun altını çizen Williams, "Kendi çocuğunu yaratan bir baba olduğumu söylemekten daha güçlü bir şey yok" dedi Williams, iki babaya sahip olmaktan daha doğal bir şey yok diye sözlerine devam etti.

Doğum yapan adam, hastanede kendisine 'Anne' diyen hemşireyi dövdü

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

500

Yorumlar (12)

TATE:

Mide bulandırmaktan başka bir işe yaramıyorsunuz. O bebek böyle bir cezayı haketmiyor...Umarım ilk altı ay yeteri kadar anne sütü alır...Beyin için çok önemli...Bakınız resim A...

360
34
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Cinsiyet değiştirerek erkek olan bir kadın doğum yapmış. Yani hormonlar dışı fiziksel bedenini kullanmış. Kafanız karışmasın erkeğin doğum yapması bilimsel olarak çok zorun çok ötesi. Yani doğumu özü kadın olan ve sonradan erkekliğe geçen biri yapıyor.

333
14
yanıtYanıtla
Mashan Gunduz:

''çok zor ötesi '' evet bu durum için Bizim fıkralardaki Temel e gerek var.

yanıt39
yanıt8
ahmet izmir:

Ameliyatla "erkek" olunmaz, sadece dış görünüşünüz biraz benzer. Kafanız karışmasın.

yanıt3
yanıt1
Hulusi Albayrak:

RABBİM KİMSEYİ BU DURUMLA SINAMAZ İNŞALLAH KIYAMET YAKINDIR EY ÜMMETİ MUHAMMED :)

300
43
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Delikanlı Annelerdenmiş..

107
24
yanıtYanıtla
Fakır:

mide bulandırıcı bir haber

60
3
yanıtYanıtla
rizeli:

KIYAMET in iyice yaklaştığının haberi

20
0
yanıtYanıtla
ahmet izmir:

Demek ki bebeğin kimlik hanesinde "anne adı" kısmı boş kalacak. 2 tane "baba adı" yazacak :D

10
0
yanıtYanıtla
Mehmet Akgül:

Şimdi bir çocuğu annesiz dünyaya getiriyorsun, bu zoruna gitmiyor da sana anne ya da hanımefendi denmesi mi zoruna gidiyor?

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title