Haberler

Doğu Akdeniz'de sular ısınıyor! Rusya askeri gemi sayısını artırdı, büyük operasyon iddiası ses getirdi

Güncelleme:

Son dönemde dünyanın hassas noktalarından biri haline gelen Doğu Akdeniz'de önemli gelişmeler yaşanıyor. Rusya, Doğu Akdeniz'de bulundurduğu yaklaşık 12 savaş gemisiyle denizaltısına Baltık filosundan yola çıkardığı dört savaş gemisini daha ekledi. Takviye gücün resmi amacı tatbikat olarak gösterilirken Rusya'nın asıl amacının ise Şam rejimiyle birlikte muhaliflerin kontrolündeki İdlib bölgesinde büyük bir operasyon olduğu iddia ediliyor.

Rusya'nın daha çok Suriye iç savaşı nedeniyle Doğu Akdeniz sularında bulundurduğu yaklaşık 12 savaş gemisiyle denizaltısına Baltık filosundan yola çıkardığı dört savaş gemisinin daha eklendiği bildirildi.

İDLİB BÖLGESİNDE BÜYÜK BİR OPERASYON İDDİASI

Rusya Savunma Bakanlığına yakınlığı ile bilinen avio.pro haber sitesine göre Moskova'nın dün bölgeye aktarımını tamamladığı takviye gücün resmi amacı tatbikat gösteriliyor, ancak Şam rejimiyle Rusya'nın muhaliflerin kontrolündeki İdlib bölgesinde büyük bir operasyon hazırladığı iddia ediliyor. Rusya'nın son dönemde bölgeye hava ve füze saldırıları Ankara'nın tepkisini çekmişti.

SEYİR FÜZESİ ATIYOR

Hürriyet'in haberine göre Rusya'nın Cebelitarık boğazı üzerinden Suriye kıyılarına gönderdiği 4 savaş gemisinden ilki 'Kalibar' seyir füzeleriyle donatılmış 'Boykiy' korveti. Diğer üç gemi 'Kaliningrad', 'Korolev' ve 'Minsk' ise büyük çıkarma gemileri sınıfında. Üç çıkarma gemisinde Esad rejimine verilecek çok sayıda tank ve zırhlı piyade aracı bulunduğu belirtiliyor. Rus askeri uzmanlara göre olası askeri harekât alanı geçtiğimiz günlerde gerginlikler yaşanan İdlib bölgesi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Doğu Akdeniz Suriye Rusya Şam Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bir Sevdadır 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (23)

KESKİN:

Rusya abd İLE beraber çalışıyor. Göreceksiniz

29
4
yanıtYanıtla
ahmet:

dünyanın silahını yığabilir. Bizimle suriyede ve libyada savaşmayı göze alıyor ise idlibe saldırır. Bu da rusyanın ve putin denen yılanın sonu olur inşaallah

23
10
yanıtYanıtla
....,:

biz Esadı ÖSO ile düşürmeye çalışırken, ypg sinsilik yaptı meydanı boş bulup yayıldı. inşallah ypg li teröristleri atıp, normal halka teslim edeceğiz

22
5
yanıtYanıtla
Vatandas:

Dostum Putin candır.

11
16
yanıtYanıtla
TR:

Hiçbirine güven olmaz ama en azından abd gibi gizli işler çevirmiyor ve sorunlar konuşulunca hemen çözülüyor.

yanıt0
yanıt1
TOPRAK:

Kanal İstanbul ne için gerekli bir önceki habere bakınız

21
6
yanıtYanıtla
HASAN ÜSEYİN:

TOPRAK BEY SÜVEŞ KANALI ENİ ÇOK DAR AYNI İSTANBUL KANALI GİBİ YAZDIĞINIZ DOĞRU BÖYLE BİR KAZA İSTANBUL KANALINDA OLSA KANAL SONSUZA DEK KAPANIR BÖYLECE İSTANBUL KANALININ NEDEN YAPILMAMASI GEREKTİĞİNİ İSPATLAMIŞ OLDUNUZ SİZİ TEBRİK EDERİM

yanıt8
yanıt6
Recep:

Ne alaka?

yanıt2
yanıt5
Adanalı:

Kanalın Gereksizliği Demek İstedin Herhalde

yanıt5
yanıt4
harita:

ac bir haritaya bak. na alaka

yanıt3
yanıt1
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title