Haberler

Danimarka Çöpte Bebek Bulan Türk'ü Konuşuyor

Güncelleme:

Danimarka'da Ahmet Fazıl adlı Türk genci, dün akşam çöp atmak için gittiği konteynerlerin arasında bulduğu bebeği eve götürüp sahip çıktı. Olay ülkede büyük yankı uyandırdı.

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'ın Ballerup semtinde Ahmet Fazıl adındaki bir Türk genci, dün akşam saatlerinde çöp atmak için gittiği konteynerlerin arasında bir bebek buldu.

Ahmet Fazıl, dün akşam saatlerinde bacanağıyla birlikte bulduğu en fazla iki günlük olduğu tahmin edilen bebeği evlerine götürdü. Durum polise bildirildi, bebeğe ilk müdahale eve gelen ilkyardım ekiplerince yapıldı. Daha sonra Kraliyet hastanesi Rigshospitalet'e götürülen bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Olay ülke gündemenine bomba gibi düştü ve bebeğe sahip çıkan Türk genci takdir edildi.

"BACANAĞIMLA SİYAH POŞET FARK ETTİK..."

Anadolu Ajansı muhabirinin ulaştığı Ahmet Fazıl, "Bacanağımla konteynere çöp attıktan sonra yerde siyah bir poşet fark ettik. Poşeti tam çöpe atacağımız sırada içinde canlı bir bebek olduğu görünce adeta şoke olduk. Polisi aradıktan sonra bebeği evimize götürdük ve polisi beklemeye başladık. Bebek bir kız çocuğuydu ve beyaz tenli siyah saçlıydı. Bulduğumuzda durumu iyiydi ve gayet sağlıklı bir bebeğe benziyordu' diye konuştu.

"BULUNMALARINI İSTEMİŞLER"

Polis Müdürü Carsten Jonsson ise TV2 kanalına yaptığı açıklamada, bebeğin bırakıldıktan yaklaşık 3 saat sonra fark edildiğini ve sağlığının gayet iyi olduğunu söyledi. Jonsson ayrıca bu trajedinin aslında bir annenin yardım çığlığı olabileceğine de vurgu yaparken, "Bebeğin bırakıldığı yeri göz önünde bulundurduğumuzda aslında bulunmasının istendiği kanısına varıyoruz, yoksa bırakan veya bırakanlar konteynerin yanına değil içine atarlardı" ifadelerini kullandı.

ŞOK ETKİSİ YARATTI

Dünyanın refah seviyesi en yüksek ülkelerinden biri olan Danimarka'da, medyada geniş yer bulan olay adeta şok etkisi yaratırken, polis bebeğin ailesini bulmak için inceleme başlattı.

Kaynak: AA / Dünya

Ahmet Fazıl Danimarka Kopenhag Bebek Önemsiz Dünya Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (1)

GS:

ALLAH KIMINE VERIR BOYLE CÖPE ATAR KIMINEDE VERMEZZZ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title