Haberler

Çin'in Zhejiang eyaleti Khanun Tayfunu için hazırlıklarını yaptı

Güncelleme:

Çin'in doğusundaki Zhejiang eyaletinde, ülkenin doğu kıyılarına yaklaşan Khanun Tayfunu'na karşı önleyici tedbirler alındı. Meteoroloji uzmanları, tayfunun etkisiyle Zhejiang eyaletinin kıyı bölgelerini Perşembe'ye kadar fırtına gelgitlerinin vurmasını bekliyor. Eyalette şu ana kadar 190.000'den fazla insan daha güvenli bölgelere yerleştirilirken, 60 deniz seferi güzergahının yanı sıra denizle ilgili 260 proje geçici olarak durduruldu. Zhejiang'daki sel kontrolü ve kuraklıkla mücadele merkezine göre 14.000'den fazla kurtarma görevlisi bölgede hazır bekliyor.

Dosya Boyutu: 43.58MB

HABER: Çin'in Zhejiang eyaleti Khanun Tayfunu için hazırlıklarını yaptı

TARİH: 2 Ağustos 2023

UZUNLUK: 00: 00: 43

ÇEKİM LİSTESİ:

1. Çin'in Zhejiang eyaletindeki balıkçı teknelerinden çeşitli görüntüler

2. SES (Çince): ZHU ZIFA, Shitang Kasabası Balıkçılık ve Tarım Ofisi Müdür Yardımcısı

3. Çin'in Zhejiang eyaletindeki balıkçı teknelerinden çeşitli görüntüler

HABERİN İÇERİĞİ:

Çin'in doğusundaki Zhejiang eyaletinde, ülkenin doğu kıyılarına yaklaşan Khanun Tayfunu'na karşı önleyici tedbirler alındı.

Meteoroloji uzmanları, tayfunun etkisiyle Zhejiang eyaletinin kıyı bölgelerini Perşembe'ye kadar fırtına gelgitlerinin vurmasını bekliyor.

Eyalette şu ana kadar 190.000'den fazla insan daha güvenli bölgelere yerleştirilirken, 60 deniz seferi güzergahının yanı sıra denizle ilgili 260 proje geçici olarak durduruldu.

SES (Çince): ZHU ZIFA, Shitang Kasabası Balıkçılık ve Tarım Ofisi Müdür Yardımcısı:

"Tüm balıkçı tekneleri dikkatle demirledi ve rıhtımda hizalandı."

Zhejiang'daki sel kontrolü ve kuraklıkla mücadele merkezine göre 14.000'den fazla kurtarma görevlisi bölgede hazır bekliyor.

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Wenling'den bildiriyor. (XHTV)

Kaynak: Xinhua / Dünya

Zhejiang Fırtına Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title