Haberler

Ünlü yapımcının "Rol almak için benimle birlikte oldular" iddiasına Charlize Theron'dan sert tepki

Güncelleme:

Hakkındaki taciz iddiaları nedeniyle kariyeri yerle bir olan yapımcı Harvey Weinstein, ünlü Hollywood oyuncusu Charlize Theron'un rol için kendisiyle birlikte olduğunu iddia etmişti. İddialara ünlü oyuncudan yalanlama geldi.

Hollywood'da iki yıl önce ortaya çıkan Harvey Weinstein skandalının etkileri dinmek bilmiyor. Hakkındaki taciz suçlamaları nedeniyle kariyeri yerle bir olan yapımcı Weinstein'a bir karşı hareket de Charlize Theron'dan geldi.

YAPIMCININ YALAN SÖYLEDİĞİNİ DİLE GETİRDİ

44 yaşındaki Theron kendisi ve meslektaşı Renee Zellweger hakkında "rol bulmak için benimle birlikte oldular" iddialarını ortaya atan Weinstein'e ateş püskürdü. Theron, yapımcının yalan söylediğini dile getirerek ne kendisinin ne de meslektaşı Zellweger'in onunla birlikte olmadığını söyledi.

Charlize Theron: Rol için birlikte olmadım

"KADINLARI BİRBİRİNE DÜŞÜRÜYOR"

Harvey Weinstein'e yalancı yakıştırması yapan Theron, New York Times'a verdiği röportajda, yapımcının, kadınları birbirine düşürdüğünü iddia etti.

Theron açıklamasına, "Söylediklerinden biri; Renée ve benim iş bulmak için onunla yattığımız yönündeydi. Hiçbir sınır tanımıyordu. Cinsel tacizlerde bile bizi karşı karşıya getirirdi" şeklinde devam etti.

Ünlü yapımcının 'Rol almak için benimle birlikte oldular' iddiasına Charlize Theron'dan sert tepki

BİRÇOK PROJEDE BİRLİKTE ROL ALDI

Theron 90'ların sonu ve 2000'lerin başında, aralarında Tanrı'nın Eseri, Şeytanın Parçası (The Cider House Rules, 1999), Çeteler Savaşı (The Yards, 2000) ve Soygun'un (Reindeer Games, 2000) da olduğu birkaç filmde Weinstein'la birlikte çalışmıştı.

Ünlü yapımcının 'Rol almak için benimle birlikte oldular' iddiasına Charlize Theron'dan sert tepki

Öte yandan Renee Zellweger'ın sözcüsü de Weinstein'in bu iddiaları ortaya atarak saçmaladığını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Charlize Theron Renee Zellweger Hollywood Haberler

500

Yorumlar (20)

fenerlihalit:

yillarca seslerini cikarmaldilar hepisi dünya yildizi oldu sonra sesleri cikmaya basladi iki yüzlüler bunlarda. . . .

20
1
yanıtYanıtla
CimBomluHakkı:

Tipik yurdum abazanı.

yanıt3
yanıt5
sars:

erkek söyleyince saçmalamış oluyo, kadın söyleyince doğru oluyo öyle mi

17
2
yanıtYanıtla
Coco:

Adamsın beee konuş. Kolay para için herşeyi yapar bu bayanlar

yanıt0
yanıt2
İnkaretmeyin:

Ünlü olmak için ne yaptıkları belli değil.

12
5
yanıtYanıtla
Nil:

Yav he he siz inkar etmeye devam edin kadınlar ve erkekler ünlü olmak için birilerinin altına yatmak veya pis işlerini yapmak durumunda kalıyor dünya böyle bir yer malesef

13
1
yanıtYanıtla
INSAN:

Mağlesef bu bir gerçek INSANLIKTAN uzak olup ŞEYTANA hizmet edenler MAKAMLARINI NEFSI SEVKI için kulanıyor.BU TUZAĞA DÜŞENLER kendileri suçlu.INSAN ne olursa olsun 2 AYAKLI ŞEYTANLARIN TUZAĞINA düşmemek icin mudahele etmeli.ÇÜNKÜ ŞEREFSIZLERIN SAYILARI ARTIYOR.....

9
5
yanıtYanıtla
:

Maalesef diye yazılır

yanıt11
yanıt1
Firarist:

Müdahale diye yazılır

yanıt0
yanıt1
e.:

tabii ki olmuşlardır. kadınların bazıları için bu normal bir şeydir. hatta ülkemizde medya sektöründe köşe yazarı olan ünlü 4 kadını çok yakından bilirim.

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title