Haberler

Brad Pitt Türkiye'ye Geliyor

Güncelleme:

Osmanlı'nın İrlanda'ya yaptığı yardımı anlatan 'Kıtlık' filmi için Brad Pitt ve Keira Knightley seçildi. İki yıldız, Ağustos ayında çekimler için Türkiye'ye gelecek.

Hollywood, ülkemizin görkemli tarihini ve Türkiye'nin eşsiz güzelliğini keşfetti. Geçen yıl çekimlerinin büyük kısmı ülkemizde yapılan Russell Crowe'un filmi 'Son Umut'tan sonra yeni bir Hollywood filminin ülkemizde çekilmesi ve tarihimizi anlatması için hazırlıklar başladı.

Çanakkale Savaşı'nı konu alan Son Umut'un başarısından yola çıkan İngiliz yapımcılar, 2016 yılında Türkiye'de, Türkçe adıyla Kıtlık filmini çekmeye karar verdi. İngiliz yönetmen Paul G. Andrews'ın yönetmenlik koltuğuna oturacağı film, 1847 yılında Osmanlı İmparatoru Sultan Abdulmecit'in büyük bir kıtlık yaşayan İrlanda'ya yardım etmesini ve bu sırada yaşanan bir aşk hikayesini konu alıyor. Hazırlıkları yeni yeni başlayan film için dünyaca ünlü yönetmen Andrews, önümüzdeki ay Türkiye'ye gelerek film için çekim yerlerine karar verecek.

"MÜSLÜMAN OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM"

Yönetmen ve yapımcılar, filmin başrolleri için ise Brad Pitt ve dünyaca ünlü bir diğer yıldız Keira Knightley ile anlaşmak üzere. Çekimlerine Ağustos ayında start verilmesi planlanan film için aynı tarihlerde Brad Pitt ve Keira Knightley'nin ülkemize gelmesi bekleniyor. Filmin bir diğer yıldızı ise "Müslüman olmayı düşünüyorum" açıklamasıyla dünya gündemine yerleşen İrlandalı ünlü aktör Liam Neeson.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Keira Knightley Hollywood Brad Pitt Türkiye Medya Sinema Kültür Sanat Dünya Haberler

500

Yorumlar (26)

MmmMobil-IOS:

Bir belgesel de seyretmiştim. İrlanda da insanlar Açlıktan ölme noktasındayken osmanlı iki gemi yiyecek göndererek birçok İrlandalı'yı ölmekten kurtarmış. O Yüzden İrlandalılar türk Halkı'na inanılmaz sempati duyuyor

18
1
yanıtYanıtla
damızlık:

gelince, yerli versiyonu Behlülle de tanıştırırlar belki

10
8
yanıtYanıtla
kartalmobilWeb@haberler.com:

Bunlara hic belli olmaz osmanliyi kucumseyebilirler

10
8
yanıtYanıtla
serdar:

hollywood tamamen yahudi siyonistlerin elindedir beyler bunu unutmayin her daim aklinizda olsun . .

11
6
yanıtYanıtla
AllahmobilWeb@haberler.com:

Allahuekber

9
8
yanıtYanıtla
yunus:

roma imparatorluğu ile ilgili binlerce film yapıldı. Osmanlı ile ilgili filmler ise türklerin yapmaya çalıştığı 3-5 çocukça filmden ibaret.

13
1
yanıtYanıtla
bayirgulumobilWeb@haberler.com:

Gelsin gelsin gözlerim iz sen lensin

13
0
yanıtYanıtla
...:

süper

13
0
yanıtYanıtla
kenanmobilWeb@haberler.com:

En guzel filmler osmanli tarihini canlandirmayla olur

9
3
yanıtYanıtla
durustmobilWeb@haberler.com:

Gel gel ne olursan ol yine gel

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title