Haberler

Bir türlü normalleşemiyorlar! ABD'den Rusya'ya yeni yaptırımlar yolda

Güncelleme:

Amerika Birleşik Devletleri ve Rusya arasındaki sular bir türlü durulmuyor. ABD Başkanı Biden ve Rusya Devlet Başkanı Putin'in son görüşmesinden de uzlaşma çıkmadığı ve ABD'nin Putin muhalifi Navalny'nin zehirlenmesine karşı yeni Rusya yaptırımları hazırladığı öğrenildi.

Dünyanın iki süper gücü arasındaki çekişme, tırmanarak devam ediyor. ABD Başkanı Biden ve Rusya Devlet Başkanı Putin arasında İsviçre'nin Cenevre kentinde bulunan Villa La Grange'de gerçekleşen görüşmenin sert geçtiğinin kulislere yansımasının ardından bu iddiaları doğrulayan nitelikte bir haber geldi.

AFP'de yer alan son dakika gelişmesine göre, ABD, muhalif isim Aleksey Navalny'nin zehirlenmesine karşı yeni Rusya yaptırımları hazırladığını açıkladı.

"YAPTIRIM PAKETİ ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ"

ABD Başkanı Joe Biden'in Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan CNN International'a verdiği demeçte 'Bu konu hakkında başka bir yaptırım paketi üzerinde çalışıyoruz' ifadesine yer verdi.

ENDİŞELERİNİ DİLE GETİRDİ

Tarihi zirve sonrası iki lider ayrı ayrı kameraların önüne çıkmış, Biden Navalny konusunda Putin'e endişelerini dile getirdiğini belirtmişti. Biden konu ile ilgili yaptığı açıklamada 'Bunun sonuçlarının Rusya için yıkıcı olacağına inandığımı ona açıkça söyledim' demişti.

NAVALNY'NİN ZEHİRLENME OLAYI

Navalny, Rusya'da zehirlenmesinin ardından tedavi için Almanya'da gönderilmişti. Muhalif isim tedavisinin tamamlanmasının arından başkent Moskova'ya dönüşü sırasında havaalanında tutuklanmıştı. Muhalif ismin başkent Moskova'nın kuzeydoğusundaki bir hapishane kampında tutuldu biliniyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Ukrayna Cenevre İsviçre Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title