Haberler

Kraliçe'nin cenazesinde 14. sıraya oturtulan Biden'ı, Trump tiye aldı! Gerçek başka çıktı

Güncelleme:

Kraliçe Elizabeth'in ölümü tüm dünyada yankı uyandırırken cenaze esnasında ilginç bir olay daha yaşandı. Cezaneye katılan ABD Başkanı Biden ve eşinin törende on dördüncü sıraya oturması ülkesinde gündem oldu. Yaşanan durumla ilgili açıklamalarda bulunan Donald Trump ise Biden'a yapılan davranışın saygısızca olduğunu söyledi.

19 Eylül'de Kraliçe, düzenlenen törenle defnedildi. Devlet başkanları otobüsle tören alanına gelirken Biden ve eşi özel araçla alana geldi. Törende Biden'ın cenaze merasimi sırasında 14. bölümde yer alması ise gündem oldu.

''SAYGISIZ BİR HAREKET''

Biden'ın tören sırasında 14. sırada olması ile ilgili eski ABD Başkanı Donald Trump'da kendi sosyal medya uygulaması Truth Social'den açıklamada bulundu. Trump konu ile ilgili''Amerika'ya saygı göstermiyorlar'' açıklaması yaparak tepki gösterdi. Trump, ''Eğer başkan olsaydım beni oraya oturtamazlardı ve ülkemiz şimdikinden farklı olurdu, Amerika'ya sadece 2 yılda olan şey bu. Saygı yok!'' ifadelerini kullandı.

Biden Kraliçe'nin cenazesinde arka sıralara oturdu, Trump ''ABD'ye saygı göstermiyorlar diyerek tepki gösterdi

GERÇEK BAŞKA ÇIKTI

Öte yandan Donald Trump bu açıklamaları yapsa da olayın aslı başka çıktı. Biden'ın protokol kuralları gereği 14. sırada oturduğu belirtilirken İngiliz Milletler Topluluğu üyeleri ön sıralara oturtulduğu açıklandı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Kraliçe 2. Elizabeth Haberler

500

Yorumlar (1)

Yavuz BAHADIR:

Dünyayı yönettikleri bilinse de pek göz önünde olmazdı bu İngilizler. Ama şu an adam akıllı gövde gösterisi yapıyorlar.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title