Haberler

Başbakan Davutoğlu 7 Trilyon Dolarla Masada

Başbakan Ahmet Davutoğlu resmi temaslarda bulunmak üzere İngiltere’nin başkenti Londra’da finans çevreleri ile yoğun temaslarda bulunuyor.

Başbakan Ahmet Davutoğlu resmi temaslarda bulunmak üzere İngiltere'nin başkenti Londra'da finans çevreleri ile yoğun temaslarda bulunuyor.

Londra seyahatinin ilk gününde sabah Merrill Lynch Bankası'nın düzenlediği kahvaltıda 70'ye yakın finans ve yatırım firmasıyla bir araya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu daha sonra Borsa İstanbul ve Türk İhracatçılar Birliği tarafından, İstanbul Finans Merkezi Girişiminin işbirliğiyle düzenlenen "İstanbul: Bölgesel Merkez, Küresel Aktör Forumu"na hitap etti ve Borsa İstanbul ve Londra Borsası arasında işbirliği yapılmasına dair anlaşmanın imza törenine katıldı.

Akşam üzeri saatlerinde İngiltere Başbakanı David Cameron ile bir araya gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu öğle saatlerinde de enerji, bankacılık ve finans sektörlerinde faaliyette bulunan firma yöneticileri ile görüşmelerde bulunuyor.

Başbakan Davutoğlu akşam da Goldman Sachs'ın düzenleyeceği yemek ile altyapı, enerji, bankacılık, sigortacılık, yatırım ve emeklilik fonları alanlarında faaliyet gösteren Avrupalı firmalarla bir araya gelecek. Başbakan'ın görüşeceği firmaların toplam değeri 7 trilyon dolar. - LONDRA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Ahmet Davutoğlu Merrill Lynch Londra Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title