Haberler

Kitapları olay yaratan gazeteci yazdı: Angelina Jolie, annesinin sevgilisiyle cinsel ilişkiye girdi

Güncelleme:

Yazdığı kitaplar olay olan gazeteci Andrew David Morton'un Angelina Jolie'nin biyografisini yazdığı kitaptaki iddiaları tartışma yarattı. Morton, ünlü aktörün 16 yaşındayken annesinin erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdiğini yazdı.

Galler Prensesi, Tom Cruise, Madonna ve Monica Lewinsky gibi ünlü isimlerin biyografilerini yazan ve kitapları, içerdiği bilgiler nedeniyle tartışma konusu olan İngiliz gazeteci Andrew David Morton'un ünlü aktör Angelina Jolie hakkındaki iddiaları gündem yarattı. Morton kitabında, Jolie'nin annesinin erkek arkadaşıyla ilişkiye girdiğini iddia etti.

UZUN YILLAR ANNESİYLE ARASI DÜZELMEDİ

Kitapta, Jolie'nin 16 yaşındayken annesi Marcheline Bertrand'ın sevgilisiyle yattığı yazıyor. Uzun yıllar annesiyle arasını düzeltmek için çabalayan Jolie'nin onu kaybedince çok yıkıldığı da anlatılıyor.

Kitapları olay yaratan gazeteci yazdı: Angelina Jolie, annesinin erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdi

ANNESİNİ KAYBEDİNCE YIKILDI

Öyle ki kitaptaki bazı bölümler Angelina'nın cinsel hayatı hakkında çarpıcı örnekler sunuyor. Kitapta, Jolie'nin 16 yaşındayken annesi Marcheline Bertrand'ın sevgilisiyle yattığı yazıyor. Uzun yıllar annesiyle arasını düzeltmek için çabalayan Jolie'nin onu kaybedince çok yıkıldığı da anlatılıyor.

Kitapları olay yaratan gazeteci yazdı: Angelina Jolie, annesinin erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdi

16 YAŞINDAYKEN BERABER OLDU

Bir kaynağın verdiği bilgi "Marcheline o genç delikanlıya aşıktı ama Angelina onunla yattı ve daha sadece 16 yaşındaydı" şeklinde. Bu ilişkiyi ortaya çıkaransa yine anne Marcheline Bertrand oldu. Sevgilisinden ayrılan kadın, yıllarca kızını affetmedi. 2007 yılında 56 yaşındaki annesini kaybettiğinde Jolie bir süre sıkıntılı günler yaşamış.

Kaynak: Snob Magazin / Dünya

Angelina Jolie Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Zeynep Nursen:

Jolie'nin yapmadığı çılgınlık yok ki, erkek kardeşiyle dudaktan öpüşmeleri, beraber olduğu sayısız kadın, brad ile yaşadığı çoklu ilişkiler ... şimdi sakinleşti hormonal ameliyatlardan sonra ama onun yaşadıklarını başkaları 1000 yılda yaşayamaz !

10
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title