Haberler

"Anneni paylaş" diye bir akım başladı! Sosyal medyada yer yerinden oynadı

Güncelleme:

Sosyal medyada "Anne paylaşma" adı altında başlayan akımda, evlatlar annelerinin kombinlerini takipçileriyle paylaştı. Ancak bu akım, özel hayatın ifşası nedeniyle eleştiri yağmuruna tutuldu.

Dünya genelinde sosyal medya kullanıcıları arasında başlayan "Anne paylaşma" akımı büyük tepkilere neden oldu. Annelerinin giydikleri kıyafetleri ve kombinleri TikTok üzerinden paylaşan sosyal medya kullanıcıları özel hayatlarını ifşa ettikleri gerekçesiyle eleştirildi.

ÖNCESİ VE SONRASI OLARAK İKİYE AYRILDI

Kadınlar videoda önce ev halleriyle görünürken, daha sonra birbirinden farklı elbiseleriyle kamera karşısına çıkıyor. Bu anlar, kadınların çocukları tarafından sosyal medyada paylaşılıyor.

"HEMEN BU SAÇMALIĞA SON VERİN"

Ancak bu akım, TikTok'taki diğer akımlar gibi masum karşılanmadı. Sosyal medyada birçok kişi, özel hayatlarını ifşa edenleri eleştiri yağmuruna tutarak, "Bu saçmalığa son verin" yorumları yaptı.

İşte o yorumlardan bazıları:

'Anne paylaşma' diye bir akım başladı! Sosyal medyada yer yerinden oynadı

'Anne paylaşma' diye bir akım başladı! Sosyal medyada yer yerinden oynadı

'Anne paylaşma' diye bir akım başladı! Sosyal medyada yer yerinden oynadı

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

Onur Yener:

Bende bu Z kuşağını akıllı zannederdim, ne dayatıyorlarsa kabul ediyorlar.Sorgu yok, düşünmek yok ve en önemlisi inanç yok.

362
34
yanıtYanıtla
Vahdettin Bayram:

BATI HAYRANLIĞI BİR NESLİ MAHVETTİ.....CENNET ANNELERİN AYAĞI ALTINDADIR DİYEN BİR NESİLDEN NERELERE GELDİK...

182
21
yanıtYanıtla
Hayri :

Bu sosyal medya denen zırvalık dunya emperyal sisteminin bir parçasıdır surekli insanları daha çok daha çok int kullanmaya daha teknik cihazlar edinmeye iten bir duzendir bu gun fert başına minumum 250 -300 gideri var herkezin bunlar için

141
19
yanıtYanıtla
Halil Kurdal:

Para çoğaldıkça iman da azalıyor namus da yok oluyor galiba paranın verdiği sapıklık Eskiden insanlar analarına laf ettirmezdi şimdi analarına neredeyse satacak hale geldiler

122
18
yanıtYanıtla
Tarık KIRIL:

Bir Anne figürünun cocuktaki karşılıgı sevgi şefkat ve anne sıcaklıgı olmalı. Yıllar sonra Annesi aklına geldigindee cocugun aklına bu örnekteki gibi charlinin melekleri gelmemeli.

109
18
yanıtYanıtla
İdris İdris:

Kısaca tek neden inancı yok etmek ve insanları daha çok çıplak hale getirmek ve hayvan şeklin de yaşama haline getirmek isteyen istediği yerde istediği ile istediğini yapmasına teşvik etmesi başka bir şey değil Allah'ın gazabı çok yakın

86
18
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

işte islama sahip çıkın, islam kadına özel değer vermiştir. batıda kadını heryere sürereler köle gibi.

64
31
yanıtYanıtla
ömer erdem:

Hahahahhaah annesini paylaşan karısını da paylaşır diyicem onuda yapıyorlar zaten

78
14
yanıtYanıtla
Orcun Yazicioglu:

milf ^.^

63
20
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

müslüman olmayan anlamayandır.

38
25
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title