Haberler

Ailesinden para almak için kaçırılmış numarası yapan adam, uyuşturucu kullanırken yakalandı

Güncelleme:

İngiliz turist Ian', Tayland'ın Pattaya şehrinde ailesinden para almak için sahte bir kaçırılma senaryosu planladı. Ailesinin durumu İnterpol'e bildirmesinin ardından polis Ian'ı bir otelde arkadaşıyla uyuşturucu kullanırken buldu.

Tayland'ın Günahlar Şehri olarak bilinen Pattaya'da tatil yapan, ismi Ian olarak açıklanan İngiliz turist, ailesinden para koparmak için kaçırılmış numarası yaptı. İngiltere'de ailesi Ian'nın fidye için Tayland'da kaçırıldığını İnterpol'e bildirdi. İnterpol durumu Taylan polisine aktardı.

POLİS OTEL ODASINA BASKIN YAPTI

Polis, Ian'ı bulmak için başlattığı çalışmada, bir otel odasında olduğunu tespit etti. Özel eğitilmiş polisler, Ian'ı kurtarmak için esir tutulduğunu düşündükleri otel odasına baskın yaptı.

Ailesinden para almak için kaçırılmış numarası yapan adam, polis tarafından uyuşturucu kullanırken bulundu

UYUTUŞTURCU KULLANIRKEN BULUNDU

Polisler, odada Ian'ı iki arkadaşı ile beraber uyuşturucu kullanırken görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Suçla Mücadele Birimi Komutanı Polis Tümgeneral Montree Theskhan, Ian dahil olmak üzere dört kişinin, 26 Ocak'ta Tayland'da ruhsatsız silah ve mühimmat taşıma, uyuşturucu bulundurma ve Tayland'da verilen süreden fazlakalma suçlarından gözaltına alındığını söyledi.

Ailesinden para almak için kaçırılmış numarası yapan adam, polis tarafından uyuşturucu kullanırken bulundu

BİRDEN FAZLA SUÇTAN YARGILANACAK

Polis Tümgeneral Montree Theskhan, "Britanyalı adamı kurtarmak için vakit ve personel kaynakları harcandı. Onun güvenliği için endişeler vardı, bu yüzden hızlı bir şekilde hareket ettik. Polis geldiğinde, kendisi de yasadışı bir şey yapıyordu. Şimdi yargılanacak."

Ailesinden para almak için kaçırılmış numarası yapan adam, polis tarafından uyuşturucu kullanırken bulundu

POLİS PLANLARINI BOZDU

Polis, Ian ve arkadaşlarının uzun bir süre Tayland'da yaşadıklarını ve seyahat fonları tükendikten sonra Ian'ın kaçırılmış numarası yaparak ailesinden para almaya çalıştığını fakat polisin planlarını bozduğunu söyledi.

Ailesinden para almak için kaçırılmış numarası yapan adam, polis tarafından uyuşturucu kullanırken bulundu

Kaynak: SonDakika.com / Dünya

Pattaya Tayland turist Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

Ramazan Akra:

Lan ne yaptin

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title