Haberler

ABD'de Uçak Rehabilitasyon Merkezine Çarptı: 2 ölü

Güncelleme:

ABD'nin Florida eyaletinde bir uçak rehabilitasyon merkezine çarparak infilak etti. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti.

Florida Fort Lauderdale yakınlarında meydana gelen kazada Cessna 335 tipi bir uçak henüz nedeni belli olmayan bir şekilde otizmli çocuklar için rehabilitasyon merkezi olarak kullanılan binaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle alev topuna dönen uçakta bulunan 2 kişinin kaza anında hayatını kaybettiği açıklandı.

ABD'de Uçak Rehabilitasyon Merkezine Çarptı: 2 ölü

OLAY SIRASINDA BİNADA 5 ÖĞRENCİ BULUNUYORDU

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı ifade edilirken, olay sırasında binada 8 öğretmen ve 5 öğrenci bulunduğu belirtildi. Binadakilerin kazadan yaralanmadan kurtulmaları ise elim kazada tek teselli kaynağı oldu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Florida Cessna 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir?
500

Yorumlar (12)

DERİN GÖLGE:

iki kişi az kahrolsun amerika

8
18
yanıtYanıtla
misafir:

ruh hastası mısınız arkadaş

yanıt8
yanıt1
KANSIZ MİSAFİRE:

misafir amerika senin kanını emiyor senin kanın ne renk

yanıt1
yanıt1
Harun:

Allah Beterinden Saklamasın Amin.

1
2
yanıtYanıtla
csr:

Ölümsüzlük şifresi yazsaydı görevi tamamlardı

1
1
yanıtYanıtla
vedat:

dürbünlü , zz ebani, gereği düşünüldü bu yorumcuları kınıyoruz

1
0
yanıtYanıtla
tırcı osman:

la olm manyaklar kişisel yorum yapmayın, haberle ilgili yorum yapın zırtolar

yanıt0
yanıt2
vedattt:

tırcı osman o elindeki oyuncak tırla oynamaya devam senide kınıyoruz kılıktan kılığa giren bukelemun gibisin

yanıt0
yanıt0
ferdi.m:

tırcımısın nesin yorumlarda alakasız yorumlarından bıktık midemiz bulanıyor artık

yanıt0
yanıt0
Tırım falan yok dalmayın:

Gidişatımız bu düşen uçaktan daha beter.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title