Haberler

ABD Büyükelçiliği, Azerbaycan için terör saldırısı uyarısı yaptı

Güncelleme:

ABD, Azerbaycan için "terör saldırısı" uyarısı yaptı ve vatandaşlarından dikkatli olmalarını istedi. ABD'nin Türkiye Büyükelçiliği de iki gün önce İstanbul'da terör saldırısı olabileceğine dair bir güvenlik uyarısı yayımlamıştı.

ABD'nin Azerbaycan Büyükelçiliği, Bakü'de terör saldırısı tehdidi konusunda Amerikalıları ve diğer yabancı ülke vatandaşlarını uyardı. ABD'nin Türkiye Büyükelçiliği de İstanbul'da terör saldırısı olabileceğine dair bir güvenlik uyarısı yayımlamıştı.

"TERÖR EYLEMLERİNE İLİŞKİN İSTİHBARAT ALDIK"

ABD'nin Azerbaycan Büyükelçiliği, Bakü'de bir terör saldırısı yaşanma ihtimaline karşı uyarı mesajı yayınladı. Büyükelçilikten yapılan açıklamada, "ABD'nin Bakü Büyükelçiliği, Bakü'de bulunan ABD vatandaşları ve diğer yabancılara yönelik potansiyel terör eylemleri ve adam kaçırma olaylarına ilişkin güvenilir istihbarat aldı" ifadelerine yer verildi.

"KALABALIKLARDAN KAÇININ"

Açıklamada ABD vatandaşlarına yönelik "Dikkatli olun ve tetikte olun. Kalabalıklardan kaçının. Düşük profilinizi koruyun. Çevrenizden haberdar olun. Yabancıların uğrak yerlerinde dikkatli olun. Haberler için yerel medyayı takip edin" tavsiyelerinde bulunuldu.

İSTANBUL İÇİN DE UYARMIŞLARDI

ABD'nin Türkiye Büyükelçiliği, İstanbul'da terör saldırısı olabileceğine dair bir güvenlik uyarısı yayımlamıştı. 23 Ekim'de yayımlanan uyarıda Ankara, İstanbul, Adana ve İzmir'deki tüm ABD misyonlarının görevlerinin geçici olarak askıya alındığı duyurulmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Azerbaycan İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500

Yorumlar (5)

erol:

abd kendi teror saldirilari ancak onlar yapar dunya teroru abd

8
2
yanıtYanıtla
hım:

adamlar açıkca saldırı yapacağız . diyor.

9
1
yanıtYanıtla
Misafir:

Ihbari aldiginiza gore kimin tezgahladigini biliyorsunuz demektir.desteklediginiz ypg isid, yada eski terorist orgutlerden birisimidir.

1
0
yanıtYanıtla
tarihçi:

yani gömdereceği kiralıklara adres gösteriyor, bu da askeri açıdan aciz kaldıklarının ispatı oldu. durmak yok. kıbrus gibi yapmayalım tamamını almanın tam zamanı. zor oyunu bozdu bozar

0
0
yanıtYanıtla
Alper:

Mit gozunu 4 acsin, amerika boyle uyari yapiyorsa kesinlikle kendileri bi teror eylemi yapmayi planliyorlardir. . amerika ve bazi avrupa ulkelerinin surekli terore destek verdikleri belgelerle dunyaya ilan edilmeli. . . bu soytarilar Turkiye savunma fuzesi aldigi icin kuduruyorlarsa demek ki Turkiye ye saldiri plani yapiyorlardi. , direkt kendileri degil yunan pkk gibi mallari onumuze attacaklardi fakat pkk nin zaten bi gunluk bile isi yok, yunanistanin da akibeti oyle olacak diye korkuyor amerika. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title