Haberler

2004 yılında yanlışlıkla geleceğe gönderilen genç, kanıt olarak kıyamet gününün fotoğrafını gösterdi

Güncelleme:

Adını Edward olarak açıklayan bir genç, 2004 yılında yanlışlıkla geleceğe itildiğini söyledi. Edward kanıt olarak da kıyamet gününe ait bir fotoğraf gösterdi. Genç adam, kıyamet günü dünyanın büyük bir bölümünün sular altında kalacağını iddia etti.

Zamanda yolculuk günümüzde tartışılmaya devam ediyor. Zamanda yolculuğa ilişkin son örnek ise bir kez daha tartışmalara neden oldu. İsmini Edward olarak açıklayan bir şahıs, 2004 yılında labaratuvarda çalıştığı sırada yanlışlıkla geleceğe gönderildiğini iddia etti.

KIYAMET GÜNÜNÜN FOTOĞRAFINI GÖSTERDİ

Edward adlı genç, kendisine inanılmayacağını bildiği için gelecekten bir fotoğraf getirdiğini de iddia etti. Kıyamet gününe ait olduğunu öne sürdüğü bir fotoğraf gösteren genç, kıyamet günü tüm dünyanın sular altında kalacağını söyledi.

"LOS ANGELES OLDUĞUNU FARK ETTİĞİMDE ŞAŞKINA DÖNDÜM"

Gençadam konuyla ilgili de şunları söyledi: "Sizi şaşırtacak ve hayretler içinde bırakacak bir hikaye anlatacağım. Bir 'yer' gibi göründüm. İnanılmazdı. Kocaman bir tahta platformun üzerinde duruyordum. Sadece ben değil, evler, bina tabii ki hepsi ahşaptan yapılmıştı. Buranın Los Angeles olduğunu fark ettiğimde şaşkına döndüm"

İşte o fotoğraf:

2004 yılında yanlışlıkla geleceğe gönderilen genç, kanıt olarak kıyamet gününün fotoğrafını gösterdi

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

500

Yorumlar (15)

Oğuzhan KESKİN:

İyi uçuşlar...

341
11
yanıtYanıtla
Bülent Öncel:

Her gün elinde birisi resimde çıkıyor bir şeyler söylüyor sonra asıl hakikat bizden önceki ölenler gibi öyle veya böyle hepimiz ölecez bunu bilmek için de şuraya gittim geldim buraya gittim geldim demeyede gerek yok...??

yanıt4
yanıt0
ismail bey :

Açın kuran okuyun, geçmişte neler olduğunu ve neler olacağını öğrenin..

44
8
yanıtYanıtla
Bülent Öncel:

Yav he he bir bitmediniz hergün birisi çıkıyor gelecekten geldim şöyle olacak geçmişten geldim böyle olacak,Ey hayal aleminin akılsız seyyahları bilmezmisiniz gaybı yaradandan başka kimsenin bilmediğini...

43
2
yanıtYanıtla
Fatih Erdem:

Yaw he hee

33
3
yanıtYanıtla
Alptemoçin gamers:

Güzel çizim valla adam ressammış Bi resme inanıyorlar salaklar

29
0
yanıtYanıtla
oguz:

bu uzaylılar gelecekten yada gecmişten gelenler haber getirenler öbür tarafa gidip gelenler neden hep avrupalılara geliyor somalı afrıkalılar orta dogolular asya ülkeleine hiç nasip plmuyor bu tür işler nedense

23
2
yanıtYanıtla
Emın Basanmay:

Beli bu kıyameten kaçmış ihbar edin yoksa işbirlikçileri de gelir

10
0
yanıtYanıtla
ömer çevik:

Şimdi bu mala inanan aptallarda çıkar

9
0
yanıtYanıtla
virtueslife:

Bizde de dünyayı kurtarcak mehtiler dolaşıyor sokakta . Akıl küpü dolu heryer. Normal şeyler bunlar.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title