Haberler

1973'te dünyanın en iyi profesörlerinin bir araya gelip yaptığı makine, kıyamet için tarih verdi

Güncelleme:

1973'te dünyanın en iyi üniversite profesörlerinin bir araya gelip oluşturduğu süper bilgisayar, 2020'de dünyanın iklimsel anlamda krize gireceğini bilmesinin ardından kıyamet için de şok eden bir tarih verdi. Süper bilgisayarda yer alan veriye göre kıyamet, 2050 yılında kopacak. Yine bilgisayardaki veriye göre küresel kıyamet, iklim bozuklukları nedeniyle yaşanacak.

Kıyametin ne zaman kopacağı, ya da hangi nedenlerden dolayı kopacağı hala insanoğlu tarafından araştırılmaya devam eden bir konu. 1973'te bir araya gelen dünyanın en iyi profesörleri ise bu soruya yanıt aramak adına bir süper bilgisayar geliştirdi. Süper bilgisayar, dünyadaki iklim değişikliğinin durumuna göre kıyamet için tahminlerde bulunmaya başladı.

2020'DEKİ İKLİM KRİZİNİ BİLDİ

Profesörler tarafından oluşturulan bilgisayar, 2020 yılından itibaren dünyada iklim krizi yaşanacağını tahmin etti ve bu tahmininde yanılmadı. Bilgisayarın yeni tahmini ise duyanların tüylerini ürpertti. Çünkü bilgisayar dünyanın sonunun hangi yıl geleceğine yönelik tahminde bulundu.

2050 YILINI İŞARET ETTİ

Bilgisayardaki verilere göre birçok insan tarafından "Kıyamet" olarak adlandırılan olay, 2050 yılında dünyanın iklim krizine girmesiyle birlikte yaşanacak. 2050 yılından itibaren dünya yaşanılamayacak bir hal alacak. Bu da kıyameti beraberinde getirecek. Kıyamet anlayışı dinlere göre ve kültürlere göre birbirinden farklılık gösteriyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dünya Haberler

500

Yorumlar (6)

UĞUR SARAÇ:

Felaket tellallarinamı kalmiş kıyametin ne zaman kopacağı onu Allah bilir herkes kendi işiyle meşgul oldun aklının ermeyecegi işe burnunu solmasın 2050 miş

155
24
yanıtYanıtla
Mehmetcan Akkuş:

Allah ın işinede karışıyorlar yazık kıyamet hergun kopuyor kim öldüyse zaten dünyası bitmiştir

128
16
yanıtYanıtla
ÖZGÜR KARDEŞ:

Kıyametten kasıt ne doğal yollarla dünya kaynaklarının bitmesi ve iklimin bozulması mı yoksa ALLAH C.C. 'nin dünyayı havaya uçurması mı?

48
17
yanıtYanıtla
Wonder Woman:

Ben göreceğim yani:) Aman Allah korusun İzmirde 4.9 luk depremde korkudan napcağımızı şaşırdık. Normalde insanlar tarih verirdi ilginç bi bilgisayarın tarih verdiğine şaşırdım neyse eninde sonunda bu kıyamet gelecek ama biz görmeyelim yinede :)

21
0
yanıtYanıtla
Alkurt:

KIYAMETIN ZAMANINI SADECE VE SADECE YÜCE ALLAH BILIR.

20
1
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Boş işlere devam...

8
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title