Haberler

Dünya Global Tekvando Başkanı Park, Bursa'da

Görüntü Dökümü: -İftar programından detaylar-Dünya Global Tekvando Başkanı Park'ın konuşması-Park ve Milletvekili Karaburun'a hediye verilmesi-Park'ın Karaburun'a madalyon hediye etmesi Dünya Global Tekvando Başkanı Park Bursa'da Dünya Global Tekvando Başkanı Linda Park, Bursa'da iftar programına katıldı.

Görüntü Dökümü: -İftar programından detaylar-Dünya Global Tekvando Başkanı Park'ın konuşması-Park ve Milletvekili Karaburun'a hediye verilmesi-Park'ın Karaburun'a madalyon hediye etmesi Dünya Global Tekvando Başkanı Park Bursa'da Dünya Global Tekvando Başkanı Linda Park, Bursa'da iftar programına katıldı.Global Tekvando Bursa Temsilciliği'nin davetlisi olarak kente gelen Park, Kayhan Mahallesi Döner Sofrası'ndaki iftara katıldı.İftara, Linda'nın yanı sıra Türkiye Global Taekwondo Yönetim Kurulu Başkanı Talih Yılmaz, Başkan Yardımcısı ve KKTC Global Taekwondo Federasyonu Başkanı Eyüp Zafer Gökbilen ve çok sayıda yerli ve yabancı davetli katıldı.Linda ve diğer yabancı konuklar iftarın ardından yapılan semazen gösterisini büyük bir ilgiyle izledi.Daha sonra burada gazetecilere açıklamada bulunan Linda, Türkiye'de olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.Özellikle bu ziyaretimin Ramazan ayına denk gelmesinin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Linda, "Türkiye'de tekvando sporunun yıllardır yapıldığını ve bir çok antrenörün olduğunu biliyorum. Bizim grubumuza Türkiye'de bu kadar insanın destek veriyor olması beni çok mutlu etmektedir. Türkiye Global Tekwando Başkanı Talih Yılmaz'ın burada iyi işler yapacağını ve Global Tekwando Federasyonu'nu geliştireceğine inancım tamdır. Benim burada bulunmam tek amacı Yılmaz'a ve organizasyonlara destek verdiğimizi göstermemizdir" diye konuştu.Program sonunda Linda, Bursa Milletvekili Bennur Karaburun'a Tekwando sporunda başarılı bayan sporculara takdim edilen madalyon hediye etti.Global Tekwando Türkiye Temsilciliği yetkilileri de Linda ve Karaburun'a üzerinde "Ne Mutlu Türküm Diyene" yazılı Atatürk posteri takdim etti.

Kaynak: AA / Güncel

Bennur Karaburun Linda Park Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title