Haberler

Düğün Konvoyunda Otomobil Takla Attı: 10 Yaralı

Adıyaman'da düğün konvoyunda bulunan bir otomobilin önüne çıkan motosiklete çarpmamak için sürücünün direksiyonu aniden çevirdiği otomobilin takla atması sonucu 10 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kahta istikametinden Adıyaman istikametine gelmekte olan yakınlarının düğün konvoyuna katılan Zeynal Büyükdaş idaresindeki 46 VC 185 plakalı otomobil Atatürk Bulvarı Köy Hizmetleri Kavşağında önüne çıkan motosiklete çarpmamak için sürücünün aniden direksiyonu çevirmesi sonucu otomobil konvoydan çıkarak takla atmaya başladı. Otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada otomobil sürücüsü Zeynal Büyükdaş (35) ve otomobilde bulunan Şengül Büyükdaş (32), Hasan Büyükdaş (42), Fatmanur Büyükdaş (9), Sibel Polat (28), Nisa Polat (9), İhsan Polat (11), İlhan Polat (5), Ayşe Özgün (27) ile Miraç Özgün (1) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ayşe Özgün Adıyaman Kahta Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title