Haberler

"Düğün Dernek" Türkiye'nin En Çok İzlenen Filmi Oldu

Güncelleme:

6.600.893 adetlik bilet satışına ulaşan 'Düğün Dernek', 'Fetih 1453'ün 6.572.618 adetlik rekorunu tarihe gömdü.

Televizyonların popüler dizisi 'İşler Güçler' ekibinin sinema filmi 'Düğün Dernek' dün itibariyle 'Fetih 1453'e ait olan son otuz yılın en çok izlenen filmi olma rekorunu elinden aldı.

12 HAFTADA ZİRVEYE ULAŞTI

Film dün sabah itibariyle 6 milyon 600 bin 893 kişi tarafından izlendi. Selçuk Aydemir'in senaryosunu yazıp yönettiği 'Düğün Dernek'in gösteriminin 12. haftasında gelen rekoru aslında sürpriz olarak nitelendirilebilir.

"FETİH 1453" GEÇİLDİ

Zira 4 milyon 33 bin kişinin izlediği 'Recep İvedik 2'ye yaklaşık 2.2 milyon fark atarak iki yıl önce rekor kıran 'Fetih 1453'ün uzun süre geçilemeyeceği düşünülüyordu. Üstelik 'Düğün Dernek', 'Eyvah Eyvah 3', 'Patron Mutlu Son İstiyor' gibi gişe devi rakiplerine rağmen hâlâ izlenmeye de devam ediyor. 'Düğün Dernek'in, rekoru 7-7.5 milyona kadar yükseltmesi bekleniyor. Bu hafta gösterime giren 'Recep İvedik 4'ün ise 'Düğün Dernek'i nasıl etkileyeceği merak konusu.
Sivas'ta imece usulü bir köy düğünü yapmaya kalkan dört kafadarın hikâyesini anlatan ve başrolünde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin ile Devrim Yakut'un yer aldığı 'Düğün Dernek', yapımcısına da servet kazandırdı. Filmi yaklaşık 70 milyon TL'lik gişe hasılatı elde etti.

EN ÇOK İZLENEN BEŞ FİLM

1. Düğün Dernek 6.600.893
2. Fetih 1453 6.572.618
3. Recep İvedik 2 4.333.144
4. Recep İvedik 4.301.693
5. Kurtlar Vadisi: Irak 4.256.567

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

DIM DIM YAR )))ndr_hh@live.de:

aslinda filmin tek özelligi öz be öz sivas halkini yansitiyor olmasi, gercekten cok cahil ve komik cogunlugu olusturuyor sivas halki. Filmi izlemek yerine sivasa gidin yasayin canli canli görün derim. :))) Tecrübeyle sabittir...

32
16
yanıtYanıtla
ahmet şimsekahmetsimsek@outlook.com:

sen cahil bir insan oluduğun için böyle bir yorum yapıyorsun gel sana bizim 10/1 kadar medeniyet öğretelim o sana yeter heralde sivaslı bir hemşerimiz seni veya senin aile fertlerini incitecek bişey :D :D yaptı o yüzden böyle bir yorum yapma gereğini duydun :D

yanıt0
yanıt0
DIM DIM YAR )))ndr_hh@live.de:

Yorumum bagzi nezaket sahibi (!) - medeni (!) ve kibar (!) sivaslilara cok dokunmus anlasilan... Yorumlarinda da ne kadar ince ve görgülü olduklarini cümleleri ile kanitlamislar... :))) Tepsini tek tek medeni cümlelerinden dolayi tebrik ediyorum, beni yaniltmayarak kendilerine yakisani yaptilar yine. Hakli ciktigimin göstergesidir... :)))

yanıt0
yanıt0
ALİ TEKİNalitekin58@hotmail.com:

Bence sen bu yorumu yaparak ne kadar cahil ve aptal olduğunu yansıtıyorsun gülme ihtiyacı duyuyorsan dev aynasına değil boy aynasına bir bak o zaman anlarsın dünya boş kalmasın diye dünyaya geldiğini....

yanıt0
yanıt0
FIRAT AKak.insaatelektirik@hotmail.com:

laaa dingill ben vanlıyım yani uzak doğu ama sivaslı çok arkadaşım oldu onlar kaadar temiz onlar kadar iyi ve anlayışlı bir toplum görmedim insanları küçümseyeceğinee kendini yüceltt..... MAL!

yanıt0
yanıt0
pınar akayuskudaristanbull@hotmail.com:

sivası kötülemeyin lütfen size zorla gidin demedik kolunuzdan tutup zorla filme gidip izlenme sayısını yükseltin de demedik burdan size çok kötü hakaret ederimde sayfa yayınlamaz adam olun turgut özal ne demiş izlemek istemediğiniz birşey varsa televizyonun düğmesini kapatın dimi zorla sinemayada gitmeye gerek yok aklınızı başınıza devşirin

yanıt0
yanıt0
Enginenginnergiz@hotmail.com:

Medeniyet veya görgülü olmak kişilerin hak ve hürriyetlerine hakaret etmekmi. medeniyet karşıdakini küçümseyerek aşağılamakmı oluyor. bir toplumu karalamak madeniyet oluyorda sana bu hakaretinden dolayı giydirenler medeniyetsiz oluyor öylemi.

yanıt0
yanıt0
DIM DIM YAR )))ndr_hh@live.de:

Iste tam da bahsettigim buydu; tam da camur gibi sicrayan objektif düsünemeyen ve en önemlisi elestiriye kapali yazilani anlamayan tahammülsüz insan toplulugu... Mekanlari ise Sivas... :)))

yanıt0
yanıt0
DIM DIM YAR )))ndr_hh@live.de:

Iste tam da bahsettigim buydu; tam da camur gibi sicrayan objektif düsünemeyen ve en önemlisi elestiriye kapali yazilani anlamayan tahammülsüz insan toplulugu... Mekanlari ise Sivas... :)))

yanıt0
yanıt0
odunmu odunfetih-3301@hotmail.com:

filim güzelde sırrı sürayya odunu rol yapamıyor .sanki kütük.ne işi vardı filimde anlayamadım

21
12
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title