Haberler

DSP Milletvekilleri Atso'yu Ziyaret Etti

Demokratik Sol Parti (DSP) İstanbul Milletvekilleri Hasan Macit ve Ayşe Jale Ağırbaş, Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası'nı (Atso) Ziyaret Ettiler.

Demokratik Sol Parti (DSP) İstanbul milletvekilleri Hasan Macit ve Ayşe Jale Ağırbaş, Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ATSO) ziyaret ettiler.

DSP milletvekilleri Hasan Macit ve Ayşe Jale Ağırbaş, İl Başkanı Necati Eker ile birlikte ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Erol Öztürk'ü ziyaret etti. Öztürk konuk milletvekillerine il ekonomisinde gelişmeler ve sosyo- ekonomik hayatta meydana gelen değişimler hakkında bilgi verdi.

Sakarya'nın sanayileşme hamlesi içinde olan bir il olduğunu ve bir çok sanayicinin yatırım yapma arayışında olduğunu belirten Öztürk, Sakarya'nın Türkiye'nin yükselen yıldızı olduğunu kaydetti.

Öztürk, halkın nabzını iyi tutmak gerektiğini ve halktan kopmamanın partilerinin geleceği açısından önemli olduğunu vurgulayarak, siyasette kalıcı olmak isteniyorsa halkın isteklerine kulak vermek gerektiğini ifade etti. Türkiye'de siyasetin çok şeylere gebe olduğunu ve yarının ne getireceğinin hiç belli olmadığını belirten Öztürk, "Biz iş alemi olarak önümüzü görmekten ve istikrardan yanayız. Yeni dönemde de iş alemini rahatlatıcı düzenlemeler yapılmasını beklemekteyiz. İş alemi belirsizlikten çekinir. Türk ekonomisinin gelişmesinin temel taşı olan KOBİ'lerimizin yeni dönemde önemli beklentileri vardır. Mikro reformların hedefi KOBİ'lerdir. Mikro reformlar konusunda daha uzun vadeli icraatlarda bululunması ülkemizin kalkınma politikasında önemli yer tutacaktır. Türk KOBİ'lerini, uluslar arası rakipleri karşısında güçlü kılacak önlemlerin geciktirilmeden alınacağını umuyoruz. Küresel rekabet ortamında ayakta durmayı başaran KOBİ'lerimizin işsizlikten, yoksulluğa kadar Türkiye'nin birçok sıkıntısına çare olduğu gerçeği herkes tarafından bilinmektedir. Değerli siyasilerimizin görevi bilişim çağında, akıl almaz hızlı değişimin ve gelişimin yaşandığı bu ortamda, Türk toplumunun bu hıza ayak uydurmasını sağlamak, Türk girişimcisinin önünü açmaktır” dedi.

Milletvekili Hasan Macit, amaçlarının illerin sorunlarının neler olduğunu tespit etmek, çözümü hususunda sivil toplum kuruluşlarının önerilerini almak amacıyla bir program başlattıklarını belirterek, ticaret ve sanayi alanında ilin gelişimi hakkında en yetkili merciden bilgi almanın kendileri için bir kazanç olduğunu söyledi. Karşılıklı görüş alışverişleri ile DSP heyetinin ziyareti sona erdi.

(İÇ-AK)

24.09.2007 18:05 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title