Haberler

Dp Genel Başkanı Süleyman Soylu Söke’de

Demokrat Parti (Dp) Genel Başkanı Süleyman Soylu Söke’ye Gelerek Partilileri ve Sivil Toplum Örgütleri ile Bir Araya Geldi. Akşam Saatlerinde Söke’ye Gelen Dp Genel Başkanı Süleyman Soylu’yu Parti Binasında Kalabalık Bir Partili Grup Karşıladı. Genel Başkan Soylu’ya Kurmayları, Aydın İl Başkanı Engin Polat ve İl Yöneticileri Eşlik Etti.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu Söke’ye gelerek partilileri ve sivil toplum örgütleri ile bir araya geldi. Akşam saatlerinde Söke’ye gelen DP genel Başkanı Süleyman Soylu’yu parti binasında kalabalık bir partili grup karşıladı. Genel Başkan Soylu’ya kurmayları, Aydın il Başkanı Engin Polat ve il yöneticileri eşlik etti.

DP genel Başkanı Süleyman Soylu’nun DP Söke İlçe Teşkilatı’nı ziyaretinde ilk konuşmayı yapan Söke İlçe Başkanı Mızrap Nazlı; “2 Nisan’da başlayan ‘Beyaz Yürüyüşâ€™ kapsamında Söke’yi ziyaret eden ve bizi onurlandıran Genel Başkanımız Süleyman Soylu’ya teşekkür ediyor; kendisine ve partimize bu yürüyüşte başarılar diliyorum” dedi.

MENDERES’İN KOKUSUNU ARIYORUM” 2 Nisan’da Çanakkale’den başlattığı beyaz yürüyüş isimli Türkiye gezisine Aydın’dan sonra Denizli ile devam edeceğini dile getiren DP Genel Başkanı Süleyman Soylu; 2 gündür Aydın’da bulunduğunu ve bu yürüyüşte her kesimde vatandaş ile bir araya gelerek sıkınılarını dinleme fırsatı bulduğunu söyledi. Demokrasi’nin beşiğinin, can damarının ve yatağının Aydın olduğunu belirten DP Genel Başkanı Süleyman Soylu; “Aydın’a geldiğim andan itibaren zeytininde, incirinde, pamuğunda, yolunda, tarlasında, caddesinde, sokağında her yanında yitiğimiz, şehidimiz Adnan Menderes’in kokusunu arıyorum” dedi.

Gezilerinde gittiği her noktada her kesimden vatandaşın ekonomik sıkıntı içinde olduğunu ve işsizliğin arttığını gördüğünü söyleyen DP Lideri Süleyman Soylu iktidarın icraatlarını eleştirdi. Muhalefeti de Ankara’da oturup, birbirlerine laf yetiştiriciliği yaptıklarını söyleyen DP Genel Başkanı Süleyman Soylu; “Ben beyaz yürüyüşte Türkiye yollarındayım. Ankara’da oturup laf yetiştiriciliği yapacağıma vatandaşıma giderim, onlarla beraber olurum. Kırat yeniden yollarda çare üretmek için, bölmek için değil herkesin kardeş olduğunu anlatmak için yollarda” dedi.

DP İlçe teşkilatında yaptığı konuşmasından sonra kurmayları ve partilileri ile Söke sokaklarına çıkan Süleyman Soylu yaya olarak Ziraat Odası’na kadar yürüdü. Yolda esnaflar ve Sökeliler ile selamlaşan Süleyman Soylu’yu bazı vatandaşlar tanıyamazken; DP Genel Başkanı Süleyman Soylu’nun vatandaşlara samimi tavrı dikkat çekti.

Ziraat Odası Konferans Salonu’na gelen Genel Başkan Soylu burada, sivil toplum örgütleri ile bir araya gelirken, Türkiye’nin tarımsal ve ekonomik sıkıntıları ve DP’nin tarım ile ekonomik alanda programını anlattı.

(LT-İK) 02.05.2008 20:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title