Haberler

Doya Doya Moda erkekler neden yok? Erkek yarışmacılar neden gitti, ayrıldı?

Güncelleme:

Erkek yarışmacılarının programda yer almamasının ardından "Doya Doya Moda erkekler neden yok?" sorusu sorulmaya başlandı. Programın takipçileri yarışmacıların akıbeti ile ilgili durumu araştırmayı sürdürüyor. Peki, Doya Doya Moda erkekler neden yok? Erkek yarışmacılar neden gitti, Doya Doya Moda erkekler neden ayrıldı?

Erkek yarışmacılarının programda yer almamasının ardından "Doya Doya Moda erkekler neden yok?" sorusu sorulmaya başlandı. Programın takipçileri yarışmacıların akıbeti ile ilgili durumu araştırmayı sürdürüyor. Peki, Doya Doya Moda erkekler neden yok? Erkek yarışmacılar neden gitti, ayrıldı? İşte detaylar haberimizde...

DOYA DOYA MODA ERKEKLER NEDEN YOK, NEDEN AYRILDI?

Doya Doya Moda yoluna kadın yarışmacılarla devam ediyor. 22 Şubat tarihli bölüm itibariyle 7 kadın yarışmacı ekranda performanslarını sergilemeye devam edecek. Yarışmadaki önemli değişikliği kısa süre önce Seray Sever açıklamıştı.

Son kez erkek yarışmacıları sahneye alan Seray Sever, yeni kararı şu sözlerle duyurdu. "Programda erkek modasına dair çok şey konuştuk ve izleyicilerimiz sizden çok şey öğrendiler. Harika bir renktiniz programımızda. Pazartesi itibariyle 7 kız yarışmamızla programa devam ediyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Seray Sever Moda Gündem Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

ece:

erkeklerde keşke gitmeseydi ya

1
0
yanıtYanıtla
Açelya:

Neden ya

1
0
yanıtYanıtla
Açelya:

Neden ya erkekler varken daha heyecanlı bir program dı

0
0
yanıtYanıtla
Ömer:

Keşke gitmeseydi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title