Haberler

Ayağındaki bıçakla seyircilerin arasına dalan horoz, 55 yaşındaki şahsın ölümüne neden oldu

Güncelleme:

Hindistan'da yasaklanmış olmasına rağmen gerçekleştirilen horoz dövüşleri bu kez can aldı. Dövüşlerde, rakibine daha büyük zarar vermesi için ayağına jilet kadar keskin bir bıçak bağlanan horoz hedef şaşırarak seyircilerin arasında daldı. Bu sırada seyirciler arasında bulunan 55 yaşındaki adam karnından yaralanarak olay yerinde hayatını kaybetti.

Hindistan'ın Andhra Pradesh eyaletindeki Pragadavaram köyünde gerçekleştirilen horoz dövüşlerinde, sahibi tarafından dövüşmesi için bırakılan horoz aniden seyircilerin arasında dalınca, 55 yaşındaki Saripalli Venkateswara Rao isimli şahsın ölümüne neden oldu.

Dövüş sırasında seyircilerin arasına dalan horoz, 55 yaşındaki şahsın ölümüne neden oldu

HOROZUN AYAĞINDA JİLET VARDI

Dövüş öncesinde, rakibine daha büyük zarar verebilmesi adına sahibi tarafından horozun ayağına jilet kadar keskin bir bıçak yerleştirildi.

HOROZU DÖVÜŞMESİ İÇİN BIRAKINCA, SEYİRCİLERİN ARASINA DALDI

Sahibi, horozu dövüşe başlaması için elinden bıraktı. Bu sırada hedef şaşıran horoz, seyircilerin arasına daldı. Ayağındaki jilet kadar keskin bıçakla seyircilerin arasına dalan horoz, 55 yaşındaki bir şahsı karnından ciddi şekilde yaraladı.

Dövüş sırasında seyircilerin arasına dalan horoz, 55 yaşındaki şahsın ölümüne neden oldu

HİNDİSTAN'DA HOROZ DÖVÜŞTÜRMEK YASAK

Hindistan'da Yüksek Mahkeme'nin yasaklama kararına rağmen yaygın olarak gerçekleştirilen horoz dövüşleri bu kez can aldı. Seyircilerin arasına giren horozun ayağındaki bıçak tarafından karnından yaralanan şahıs, olay yerinde hayatını kaybetti. Hindistan yerel basınında, korkunç ölümle alakalı birçok kişinin sorgulanmak üzere gözaltına alındığı haberleri yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Hindistan Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (40)

ADAMIN BİRİ:

Düşünsene ahirettesin. Sen neden öldün diye soruyolar. Horoz bıçakladı diyosun :D :D

84
1
yanıtYanıtla
Özdemir:

haykırdım kardeşim ALLAH da seni güldürsün

yanıt3
yanıt0
Tavuk döner:

Bıçak az olmuş bence horoza bomba bağlamalıydınız böylece hepinizden kurtulurdu sonrada haberlere çıkardı bombacı horaz can aldı diye. Hayvan haklı yazık cinnet geçirtmişsiniz zavallıya.

62
0
yanıtYanıtla
Cbot:

Adalet yok . Horoz hakli.

45
0
yanıtYanıtla
ADIMKİMLİKTEYAZIYOR:

Hayvan dövüştürme etkinliklerini şiddetle kınıyorum köpekler içinde geçerli.

41
0
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

Allah hayvanların ahını bu halktan çıkaracak. . .

36
1
yanıtYanıtla
neco:

iste doganin adaleti insan mahlukati dersini dogadan almis

29
0
yanıtYanıtla
Ads:

Ne de olsa hindistan ne beklersin

23
0
yanıtYanıtla
.:

Yıl 2020 horoz dövüşü mü kaldı. Bunlar hangi asırda kalmış.

21
0
yanıtYanıtla
abcde1234:

Muhabir. Pişman mısınız . . . Horoz. Yine olsa yine yaparım.

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title