Haberler

Domuz Gribi Şüphesi - Başhekim Vekili Dağ

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Hastaneden detaylar- Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesi Başhekim Vekili İdris Dağ'ın konuşması- Acil Servisten detaylar Şanlıurfa'daki domuz gribi şüphesi- Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Dağ: - "Hastanemizde H1N1 şüphesiyle 4-5 vaka yatmakta olup, yatan bu hastaların durumları iyi, hayati tehlike yaratacak bir durum söz konusu değildir" Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesi Başhekim Vekili İdris Dağ, H1N1 virüsü (domuz gribi) şüphesiyle hastanelerinde 4-5 kişinin bulunduğunu söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Hastaneden detaylar- Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesi Başhekim Vekili İdris Dağ'ın konuşması- Acil Servisten detaylar Şanlıurfa'daki domuz gribi şüphesi- Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Dağ: - "Hastanemizde H1N1 şüphesiyle 4-5 vaka yatmakta olup, yatan bu hastaların durumları iyi, hayati tehlike yaratacak bir durum söz konusu değildir" Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesi Başhekim Vekili İdris Dağ, H1N1 virüsü (domuz gribi) şüphesiyle hastanelerinde 4-5 kişinin bulunduğunu söyledi.Dağ, hastanede gazetecilere yaptığı açıklamada, acil servislerine yüksek ateş şikayetiyle başvuran bazı kişilerin, H1N1 virüsü şüphesiyle tedavi altına alındığını anımsattı.Tedavi altına alınanların sayısının 4-5 kişi olduğunu kaydeden Dağ, "Hastanemizde H1N1 şüphesiyle 4-5 vaka yatmakta olup yatan bu hastaların durumları iyi, hayati tehlike yaratacak bir durum söz konusu değildir" dedi.H1N1 şüphesiyle yoğun bakım ünitesinde yatan hastalarının bulunmadığını aktaran Dağ, bu yönde yapılan haberlerin doğru olmadığına dikkati çekti. Hastanenin karantinaya alınması ve acil servise hasta alınmamasının söz konusu olmadığını vurgulayan Dağ, "Şu anda 4-5 vaka ile ilgili gerekli kan tahlilleri alındı ve ilgili yerlere gönderildi. Bunların sonuçlarını bekliyoruz" diye konuştu.Bir gazetecinin H1N1 şüphesiyle hastaneye başvuran bir kişinin hayatını kaybettiği yönündeki sorusu üzerine Dağ, "Hastalarımızda yaşamını yitiren, hayatını kaybetme söz konusu değildir. Hastaların hayati tehlikesi yok, sonuçları bekliyoruz" şeklinde yanıtladı.Dağ, H1N1 şüphesiyle tedavi altında bulunan kişilerin farklı yerlerde yaşadıklarını da sözlerine ekledi.Şanlıurfa'da akşam saatlerinde yüksek ateş şikayetiyle hastaneye giden 3 kişi, H1N1 virüsü (domuz gribi) şüphesiyle tedavi altına alınmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Akif İnan Şanlıurfa İdris Dağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title