Haberler

Parayı çekmeye giderken dolandırdığı galericilere yakalandı, tekme tokat dayak yedi

Güncelleme:

İstanbul'da çalıştığı oto galeriyi dolandıran şahıs, bankadan parayı çekmeye giderken iş yeri sahipleri tarafından cadde ortasında tekme tokat dövüldü.

Ateşehir'de M.E adlı şahıs, çalıştığı oto galerideki 1 milyon değerindeki iki lüks araçla birlikte ortadan kayboldu. İş yeri sahiplerinden araçlar karşılığında para isteyen M.E, bankada karşılaştığı bu grup tarafından cadde ortasında linç edildi. Önce çevredeki vatandaşların sonra polisin müdahale ettiği olayda galeri sahipleri serbest bırakılırken M.E adliyeye sevk edildi.

ÇALIŞTIĞI GALERİDEN İKİ LÜKS ARAÇLA ORTADAN KAYBOLDU

Dün öğle saatlerinde Ataşehir'de meydana gelen olayda iddiaya göre M.E adlı bir kişi, Maltepe'de çalıştığı oto galerisindeki iki lüks otomobili satacağını söyleyerek araçları ekspertize götürmek üzere galeriden çıkarttı. Fakat M.E, lüks otomobillerle birlikte ortadan kayboldu. Araçlardan ve çalışanlarından haber alamayan iş yeri sahipleri M.E'yi aradı.

Çalıştığı galeriyi dolandıran şahıs, cadde ortasında linç edildi

ARAÇLARI TESLİM ETMEK İÇİN PARA İSTEDİ

Bunun üzerine M.E, galeri sahiplerine araçların kendisinde olduğunu ve banka hesabına yollayacakları belirli bir miktar para karşılığında kendilerine iade edebileceğini söyledi. Galericiler ise çalışanının istediği parayı banka hesabına yatırdı. Bugün bankaya parayı almaya gelen M.E, iş yeri sahipleri ile karşılaştı.

Çalıştığı galeriyi dolandıran şahıs, cadde ortasında linç edildi

CADDE ORTASINDA LİNÇ EDİLDİ

İş yeri sahipleri M.A, H.G ve S.Y, çalışanını cadde ortasında darp etmeye başladı. Çevrede bulunan vatandaşlar duruma tepki gösterdi. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. M.A, H.G ve S.Y kısa sürede olay yerine gelen Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliğine bağlı polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, M.E ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. M.E tedavisinin ardından polis merkezine getirildi. Polis değeri 1 milyon lira olan iki lüks aracı M.E'nin sakladığı yerden alarak Yedi Emin otoparkına kaldırdı. M.A, H.G ve S.Y, polis merkezinde alınan ifadelerinde çalışanları M.E'nin kendilerini dolandırdığını ve kendisinden şikayetçi olduklarını söyledi. Galeri sahipleri ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. M.E'nin ise adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Ataşehir Maltepe Haberler

500

Yorumlar (21)

Süleyman:

Çok güzel olmuş. Şerefsizliğin bir karşılığı olsun artık.

25
1
yanıtYanıtla
oguz:

ellerin dert görmesin komalık olsun adi

20
1
yanıtYanıtla
Şems:

Az bile yapmışlar , emek harcamadan başkalarının sırtından onları mağdur ederek yaşamanın sonu bu olur. Hastaneden çıksın yine yapar. Alışmış kudurmuştan beterdir.

20
1
yanıtYanıtla
şaho:

az bile

18
1
yanıtYanıtla
SİVASLI FATİH:

araç sahiplerini gayet başarız buluyorum daha fazlası olaması gerekirdi çok az kalmış şiddet arrtırılmalıydı . .

16
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

yanlış yapmışlar onu altında ateş yanan sacın üzerine koyacaklardı bülbül olurdu. paralarınıda alırlardı bu işler sokak ortasında olmaz. . .

7
4
yanıtYanıtla
Ahmet:

Bu Adam 1 Milyon Değerinde 2 Aracı Alıp Saklıyor. ! Üstüne Para İstiyor Yetmiyor Şubeye Parayı Çekmeye Gidiyor Bence Bunda Başka Bir Çapan Oğlu var Belkide Galerici Çalışanının Hakkını Yedi Yemez Demeyin Yüzlerce Galeri var Aylarca Çalıştırıp Üstüne Dayak Atıp Yolluyor Elamanını Böyle Olaylara İzmir Otokent te Birkaç Kez Denk Geldim. ! Hatta Eleman Galerinin Ticari Panelvan Aracını Götürüp Saklamış Parasını Almıştı Galericiler Çok mu Dürüst Acaba?

10
1
yanıtYanıtla
YAZIK:

aynen böyle düşündüm. çalışanın hakkını vermemişlerdir. oda hakkımı verin arabaları getireyim demiştir. haklıyken haksız oldu yazık

yanıt0
yanıt0
mehmet gün:

şayet doğru ise gebersin gitsin ne dünyaya ne millete faydası var .

9
1
yanıtYanıtla
adalet anında olursa güzel oluyor:

Kendi işini kendi halledene lafımız yok. .

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title