Haberler

Doğu Perinçek: Ben bilimsel sosyalistim, bana dönek diyenlerin hepsi dönek oğlu dönek

Güncelleme:

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ten 'Dönek misiniz?' sorusuna yanıt verdi. Perinçek, ''Dönek diyenlerin hepsi dönek. Dönek oğlu dönek onlar hem de. Hepsi dönek oğlu dönek onları söyleyenlerin. O suçladıkları adam 15 yıl, 5 kuşakla hapis yatmış bir adam'' açıklamasını yaptı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Armağan Çağlayan'ın YouTube'daki 'Gör Beni' programına konuk oldu.

Armağan Çağlayan'ın "Dönek misiniz?" sorusuna Perinçek, "Ben bilimsel sosyalistim. Dönek diyenlerin hepsi dönek. Dönek oğlu dönek onlar hem de. Hepsi dönek oğlu dönek. O suçladıkları adam, 15 yıl 5 kuşakla hapis yatmış bir adam. Bunların hepsi dönmüş adamlar. Daha 12 Mart'tan sonra dönmüş adamlar. Ben 12 Mart, 12 Eylül, 1990, 98, 2008, Türkiye'de 5 kuşakla CIA'nın, sistemin hapishanelerinde yatan tek adamım. Bunun karşısında 4 kuşakla yatan da yok" ifadelerini kullandı.

"HEPSİ DÖNEK OĞLU DÖNEKTİR"

Perinçek sözlerine şöyle devam etti:

"3 kuşakla yatan da bizim partide bazı arkadaşlarımız var. Onun için bunların hepsi dönek oğlu dönektir, sistemin adamlarıdır. Bunlar Amerika ile birlikte, CIA'nın tezgahlarında Vatan Partisi'ne ve Doğu Perinçek'e Amerika'nın ve Atlantik sisteminin adamları olarak, görev yapan adamlardır."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Armağan Çağlayan Doğu Perinçek Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

Pilot:

Bu adam tam bir donek. Ondan kimsenin supesi yok.

24
1
yanıtYanıtla
CIA:

Adam surekli ayni seyden bahsedip duruyor. Kucukken CIA travmasi yasadigi belli sayin donek perikcekin

24
0
yanıtYanıtla
Üfürükcü:

Doğru sormuş! Ama senin gibi çok var, haklısın Sayın Perincek..Böyle Insanlara Oy verilmez...Sağdan Sola, Soldan Sağa geçenler gibi..

16
1
yanıtYanıtla
ÇİNCİ:

Sevdası Mao, Ülküsü Pekin kimdir bu bilmecenin cevabı?

14
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Vatan partisi de inşallah Cumhur ittifakına katılır. Cumhur ittifakı vatan partisinin katılımıyla daha da güçlenir. Vatan partisi inşallah meclise de girer bir dahaki seçime.

4
5
yanıtYanıtla
istanbullu:

yerli ve milli . .

2
4
yanıtYanıtla
Ao:

Donek Demeyelim de çıkar nerdeyse orda diyelim mesela.

3
0
yanıtYanıtla
Jain:

Sen vatan haini sin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title