Haberler

    Doğru İnsan Gerçek İlişki

    Kitapları ve seminerleri ile milyonlarca insana ulaşan, yüzbinlerce insanın yaşamında kalıcı değişim yaratan Aret Vartanyan ile "Doğru İnsan Gerçek İlişki" semineri, Caddebostan Kültür Merkezi B Salon'da.

    Kitapları ve seminerleri ile milyonlarca insana ulaşan, yüzbinlerce insanın yaşamında kalıcı değişim yaratan Aret Vartanyan  ile "Doğru İnsan Gerçek İlişki" semineri, Caddebostan Kültür Merkezi B Salon'da...

    "Kimisi ilişkisini canlandırmak, ilk zamanlarını yaşamak istiyor; kimisi doğru insanı bulamayacağına inanıyor, kimisi ayrılığın yüklerinden kurtulamıyor, kimisi aldatılma endişesinden ilişkisini yaşayamıyor. Her insan, yüreğindeki ilişkiyi yaşamayı hak ediyor. Doğru İnsan Gerçek İlişki semineri, aşktan uzun süreli ilişkilere, boşanmadan ayrılığa, cinsellikten doğru insanın kim olduğuna uzanan geniş bir yelpazede farklı konulara sıra dışı yaklaşımlarla ışık tutarken, kalıcı sonuçlar için ilk adımları atıyor.

    Yazar ve Yaşam Atölyesi'nin Kurucusu Aret Vartanyan'ın yönettiği Doğru İnsan Gerçek İlişki seminerinde aşk, ilişkiler ve cinsellik olgularından yolculuğa çıkarken, tatmin edici bir ilişkinin nasıl yaşanabileceğini sorgulayacaksınız."

    Gerçek yaşam hikayelerinden vaka örnekleri ve analizleri

    İlişki modelinin belirlenmesi

    Bu doğrultuda gerçekten nasıl bir ilişkiye ihtiyaç olduğunun ortaya konulması

    Başarılı bir ilişki için doğru adımlar

    Doğru partner seçimi için kriterlerin belirlenmesi

    Günümüz dünyasında aşk, ilişkiler ve cinselliğin global ve yerel çözümlenmesi

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Kadıköy

    Mekan : CKM B Salonu

    Mekan Adresi : Bağdat Cad. Haldun Taner Sok. No: 11

    Başlangıç Saati : 24.05.2017 20: 00: 00

    Bitiş Saati : 24.05.2017 22: 00: 00

    Kategori : Doğru İnsan Gerçek İlişki

    Tür : Eğitim

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Aret Vartanyan Caddebostan Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title