Haberler

Doğduğun Ev Kaderindir final mi yapıyor? Doğduğun Ev Kaderindir bitiyor mu?

Güncelleme:

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir'in başrollerinde yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir final mi yapıyor? Doğduğun Ev Kaderindir bitiyor mu? Doğduğun Ev Kaderindir ne zaman, saat kaçta?

Doğduğun Ev Kaderindir, OGM Pictures imzalı, ilk bölümü 3 Şubat 2021 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın yaptığı, senaryosunu Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı, Seray Şahiner, Defne Gürsoy ve Doruk Erengül'ün birlikte kaleme aldıkları Türk yapımı dram dizisi Doğduğun Ev Kaderindir final mi yapıyor? Doğduğun Ev Kaderindir bitiyor mu?

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Barış'ın evlenme teklifini kabul eden Zeynep için artık yepyeni bir hayat sayfası açılmıştır. Tam bu esnada gelen telefonla geçmiş yaşamı ve travmaları tetiklenir. Önünde iki yol vardır. Ya her şeyi görmezden gelip Barış'la mutlu bir hayata yelken açacak ya da kendisi ile aynı kaderi yaşayanlara yardım edecektir. Zeynep'in geçmişe mücadelesi bitmemiştir ve atacağı her adım onu daha da eskilere gönderir.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR NE ZAMAN?

Doğduğun Ev Kaderindir Çarşamba akşamı saat 20:00'da TV 8 ekranlarında yer almaktadır. Doğduğun Ev Kaderindir son bölümde neler oldu?

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR FİNAL Mİ YAPACAK?

Çarşamba günleri, TV8ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir final mi yapıyor? 35. bölümü ile ekrana gelen dizinin final yapıp yapmayacağı ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Demet Özdemir Tv8 Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title