Haberler

Doğadaki İnsan sunucusu kimdir? Doğadaki İnsan sunucusu Serdar Kılıç kimdir? Serdar Kılıç kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Doğadaki İnsan sunucusu kimdir? gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. TRT Haber ekranlarında yayımlanan Doğadaki İnsan programı, konusu ve dikkat çeken ortamıyla ilgi topluyor. Doğadaki İnsan sunucusu kimdir? Doğadaki İnsan sunucusu Serdar Kılıç kimdir? Serdar Kılıç kaç yaşında, nereli? Doğadaki ne zaman, saat kaçta? sorularının yanıtlarını sizler için derledik.

TRT Haber'de yayınlanan ve büyük ilgi çeken Doğadaki İnsan programı sunucusu kim? Doğadaki insan kim? Doğadaki İnsan programı Serdar Kılıç kimdir, kaç yaşında?

DOĞADAKİ İNSAN SUNUCUSU KİMDİR?

Doğadaki İnsan belgeseli, TRT Haber ekranlarında sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmemiz için yeniden doğayla kucaklaşmamız gerektiğini anlatıyor. Doğadaki İnsan, cumartesi günü 16.20'de TRT Haber'de.

İnsanları doğaya yönlendirme, motivasyon ve kişisel gelişim adına hizmet veren Serdar Kılıç, Doğadaki İnsan programıyla evlere konuk oluyor.

Doğadaki İnsan sunucusu kimdir? Doğadaki İnsan sunucusu Serdar Kılıç kimdir? Serdar Kılıç kaç yaşında, nereli?

DOĞADAKİ İNSAN NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Doğadaki İnsan, cumartesi günü 16.20'de TRT Haber'de yayınlanıyor.

SERDAR KILIÇ KİMDİR?

Serdar Kılıç 3 Haziran 1969 yılında Şarkışla, Sivas'ta dünyaya geldi. Türk motivasyon konuşmacısı, eğitmen ve doğa bilimci. 93 Harbinden sonra Güney Kafkasyadan Sivasa yerleşmiş Karapapak kökenli ailede dünyaya gelen Kılıç, 1976-1979 Mukavemet kayağı Cross Country kayak eğitimi aldı. 1980-1989 yıllarında Temel Hayatta Kalma Eğitimleri, Kampçılık ve İzcilik Faaliyetlerinde bulundu. 1990-1991 yıllarında Temel Dağcılık Eğitimleri gördü, yurt içinde ve yurt dışında birçok dağ tırmanış gerçekleştirdi. Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde jeoloji mühendisliği eğitimine devam ederken, bu bölümden beden eğitimi ve spor bölümüne geçti ve 1995 senesinde buradan mezun oldu. Yüksek lisansını Spor Organizasyonu ve Yönetimi üzerine yaptı. Bu dönemde, Egzersiz Fizyolojisi, Sporcu Beslenmesi ve Sağlığı gibi konularda sertifikalar aldı.

Doğadaki İnsan sunucusu kimdir? Doğadaki İnsan sunucusu Serdar Kılıç kimdir? Serdar Kılıç kaç yaşında, nereli?

Haliç ve Marmara Üniversitesi gibi öğretim kurumlarında öğretim görevlisi olmuştur. Bu üniversitelerde Liderlik ve Grup Dinamikleri, Rekreasyon Yönetimi ve Doğa Sporları gibi dersler vermiştir. Takım çalışması, liderlik, iletişim, risk alma, takım halinde başarılı olma konusunda yeteneklerin geliştirildiği ve test edildiği Eco Challange, Camel Trophy, Terra Incognita, Trans Jebel Sarhro, Dünya Navigasyon Şampiyonası vb. dünya genelindeki serüven yarışmalarında takım lideri olarak Türkiye'yi ilk kez ve pek çok kere temsil etmiştir.

Zor arazi koşullarında arama kurtarma ve hayatta kalma eğitimleri vermiştir. Birçok kez kurtarma operasyonlarında yer aldı. 2004'te, Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti beldesinde "Camp Wolftrack" isimli bir kamp kurdu. İnsanları doğaya yönlendirme, motivasyon ve kişisel gelişim adına hizmet vermektedir. Aynı zamanda şirketler arası basketbol ligi olan 'Business League' organizasyonunun kurucusudur.

2008-2009 arasında Sky Türk kanalında İçimdeki Doğa, 2010-2011 yıllarında Ntv'de Doğada Tek Başına, 2011'de yine Ntv'de Doğada Çocukla, 2012'de Ntv'de Doğada Tek Başına Dağ Evi ve son olarak 2014'te TRT Haber'de Doğadaki İnsan isimli belgesel dizilerinde yer aldı. Bu programlarda, doğada nasıl hayatta kalınacağına dair eğitici bilgiler vermekteydi. Aynı zamanda Sarıkamış Harekâtı gibi insan-doğa arasındaki mücadeleyi anlatan bir kısa belgesel hazırladı. "Doğaya Dönüş" isimli bir kitabı bulunmaktadır.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Serdar Kılıç Trt Haberler

Bakmadan Geçme

Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title