Haberler

Diyarbakır'da Polise Ses Bombalı Saldırı

Güncelleme:

Diyarbakır'da yüzleri maskeli grup Mardinkapı semtinde devriye görevi yapan zırhlı polis aracına saldırdı. Ses bombalarıyla saldırıda bulunan gruba polis ekipleri gaz bombasıyla müdahale etti.

POLİSE SALDIRDILAR

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır'ın Sur ilçesi Mardinkapı semtinde çöp konteynırlarını yola atan ve yolu trafiğe kapatan grup, bu esnada yoldan geçen polis zırhlı aracına 2 adet ses bombası attı. Atılan ses bombaları büyük bir gürültüyle patlarken patlama sonra bölgeye çok sayıda zırhlı polis ekibi ve Toplumsal Müdahale Aracı (TOMA) gönderildi. Kalabalık grup olay yerine gelen diğer polis ekiplerine de hava fişekle saldırması üzerine polis ekipleri toplanan grubu gaz bombası kullanarak dağıttı.

ARA SOKAKLARA KAÇTILAR

Polisin müdahalesiyle grup ara sokaklara kaçarak izini kaybettirirken polis Sur ilçesinde bulunan Mardinkapı ve Melikahmet semtinde olası saldırılara karşın yoğun güvenlik önlemi aldığı görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

et türki:

ışidle baş edemeyince yine bize sardılar, bizde ışid gibi yapsak islama sığmaz, lanet olsun şu içimizdeki insan sevgisine. .

35
11
yanıtYanıtla
ESOB:

helal uzun adam verdiği tavizlerle ülkeyi adım adım bölünmeye ğötürüyor

21
3
yanıtYanıtla
Açıklama:

Bu çözüm süreci zırvalığı kimle yapıldı? Onlar saldıracak biz de çözüm var diye susacak mıyız? Ak Parti kendine gel eğer çözüm bitmişse yeni çözümler üretme vaktimiz gelmiş demektir. Askeri polisi sindirmenin adı çözüm olmuş şu hale bak!!

17
4
yanıtYanıtla
KOBANİ:

Öfkeliyim ulan! Barzaniye, Şengali öksüz birakip kaçan göbekli peşmergelere, Oyunu kömüre satan kürde, Evinde hiçbir şey olmamiş gibi oturanlara, Allahu ekber diye namaz kilarken ayni sesle kafa kesenlere sessiz kalana, Filistin diye yirtinip söz konusu biz olunca susana, Bana dokunmayan yilan bin yaşasincilara, Ağaç için kendini solcu ilan edip insan kiyimina susana, Başbakana, Cumhurbaşkanina, Ana muhalefet partisine, Biz ölürken halen bariş diye ortada gezen HDP''ye Koruculara, Hastanelere suriyeliler için arap tercüman koyup kürtçe konuşan annemi hiçe sayana, Emperyaliste, Faşiste, Pembe sosyaliste. . . . . . . . ?#?kobanédireniyor?

6
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title