Haberler

Diyarbakır'da İzinsiz Pankartlı Basın Açıklamasına Müdahale: 4 Gözaltı

Diyarbakır'da izinsiz pankartlı basın açıklamasına müdahale: 4 gözaltıDİYARBAKIR - Diyarbakır'da aralarında Halkların Demokratik Partisi Diyarbakır Milletvekili Feleknas Uca'nın da bulunduğu grup basın açıklamasında pankart açınca polis müdahale etti.

Diyarbakır'da izinsiz pankartlı basın açıklamasına müdahale: 4 gözaltı

DİYARBAKIR - Diyarbakır'da aralarında Halkların Demokratik Partisi Diyarbakır Milletvekili Feleknas Uca'nın da bulunduğu grup basın açıklamasında pankart açınca polis müdahale etti. 4 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Ofis semtinde aralarında HDP Diyarbakır Milletvekili Feleknas Uca'nın da bulunduğu KESK, DİSK, TMMOB'a bağlı bir grup kadın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili basın açıklaması yapmak istedi. Basın açıklamasında 'Kadın direnişi ile özgürlük kazanacak' yazılı pankart açılınca polis pankartın kaldırılması yönünde anons yaptı. Grup uyarılara rağmen pankart açmakta ısrar edince polis gruba müdahale etti. Yaşanan arbede sonucunda polis 4 kişiyi gözaltına aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Halkların Demokratik Partisi Feleknas Uca Diyarbakır Asayiş Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title