Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Görmez İran'da (4)

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez Musa Bin Cafer mescidi ziyareti- Görmez, taklit mercilerinden Ayetullah Nasır Mekarim Şirazi ile bir araya gelmesi- Heyetler arası görüşme - Şirazi'nin konuşması Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, 29. Uluslararası Vahdet Konferansı'na katılmak üzere gittiği İran'da çeşitli resmi temaslarda bulundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez Musa Bin Cafer mescidi ziyareti- Görmez, taklit mercilerinden Ayetullah Nasır Mekarim Şirazi ile bir araya gelmesi- Heyetler arası görüşme - Şirazi'nin konuşması Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, 29. Uluslararası Vahdet Konferansı'na katılmak üzere gittiği İran'da çeşitli resmi temaslarda bulundu. Görmez, Kum Kentindeki taklit mercilerinden Ayetullah Nasır Mekarim Şirazi ile heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. Şirazi, burada bir konuşma yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Nasır Mekarim Şirazi Mehmet Görmez İran Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title