Haberler

Bülent Ersoy Megastar'a Resti Çekti! Şarkı İptal

Güncelleme:

Düet yaptıkları 'Ümit Hırsızı' şarkısı içine sinmeyen Bülent Ersoy, şarkıyı yeniden okumak isteyince Tarkan'dan "Tekrar stüdyoya giremem" yanıtını aldı. Sinirlenen Diva, "Şarkı iptal. Çıkarmıyorum" dedi.

Tarkan ile düet yapan Bülent Ersoy, şarkının piyasaya çıkmasına günler kala aynı şarkıyı iptal ederek tekrar stüdyoya girmek istedi. Ancak Tarkan yeterli zamanın olmadığı söyleyerek Ersoy'a karşı çıktı.

"SİZİ SONRA ARARIM"

Posta Gazetesi'nin haberine göre; Bülent Ersoy, 'Ümit Hırsızı' şarkısının piyasaya çıkmasına sayılı günler kala 27 Mart Salı günü Tarkan'a telefon açıp "İçime sinmedi. Bir daha stüdyoya girelim. Yakın çevrem 'Çok arabesk' diyor. Senfonik hale gelirse iyi olacağını söylüyorlar" ifadelerini kullandı. Tarkan ise usta sanatçıya, "Aklınızı kim karıştırıyor? Baştan yapamayız. Zaman yok. Bir kez daha düşünün. Sizi daha sonra ararım" cevabını verdi.

ŞARKIYI İPTAL ETTİ

Tarkan'dan haber bekleyen Bülent Ersoy, telefon gelmeyince Megastar'ı tekrar aradı. Ünlü popçu, "Avrupa turnesindeyim. Eşim hamile, tekrar stüdyoya giremem, şarkıda problem yok" dedi.

Bu sözler üzerine ikili gerildi. Bülent Ersoy, "Şarkı iptal. Çıkarmıyorum" diyerek telefonu kapattı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Posta Gazetesi Bülent Ersoy 27 Mart Tarkan Magazin Haberler

500

Yorumlar (18)

nurgül:

bülent ersoy bu yaşına rağmen, hala sesini iyi muhafaza etmiş sanatçılığın hakkını vermiş bir isimdir, diva lakabını kesinlikle hakediyor, şarkı konusunda seçimini iyi yapmak istiyor demekki,

25
48
yanıtYanıtla
hasan:

sesi boruya dönmüş sadece bağırıyor artık, bilgisine laf yok ama ses bitmiş karakter zaten fena küfürbaz, bir Zeki Mürene bak birde buna, o yüzden emekli olsun artık, divane. . . .

yanıt71
yanıt11
burcin:

Bülentin önceden akli nerdeymis. Tarkan onun keyfine göremi hareket edecek. sarkiya iptal demesi kolay ya tarkanin emegi ne olacak?

40
3
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Sedef bene mi diyon? Bana mi dedin? Sen aklini alirim kizim!

yanıt0
yanıt2
AdiZehra:

Vah vahhhhhh üzüntüden bi kaç gun uyuyamam artik hiiiiiii

12
0
yanıtYanıtla
Zartturi Zurttiri:

Bende beğenmedim. . :))

6
1
yanıtYanıtla
Bagimsiz:

Işte megastar olmak bu helal olsun TARKAN a seni tebrik ediyorum AFERIN HEM DE BÜYÜK AFERIN SENI SEVIYORUM VE KUTLUYORUM EN SAMIMI VE ICTEN DUYGILARLA GERCEKTEN

5
0
yanıtYanıtla
Adanali Celal:

Lan Rambo Dortmund sende akil varmiki akil aliyon ne lan bu pazardami satiliyor akil gerzek

2
1
yanıtYanıtla
AdiZehra:

Evett

3
0
yanıtYanıtla
IM.:

YARAN YANINA YAKISTIRAMIYOR.EEE HAKLI.ADAMDA SES VAR .

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title