Haberler

Diş Hekimleri Odası'ndan Melikgazi'ye Ziyaret

Olağan Genel Kurul ile Yeniden Oda Başkanlığına Seçilen Dr. Umut Kural ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı Makamında Ziyaret Etti.

Olağan Genel Kurul ile yeniden Oda Başkanlığına seçilen Dr. Umut Kural ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr. Umut Kural, belediye çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, "Örnek belediyecilik anlayışınızı takdir ediyor ve çok başarılı çalışmalara imza attığınızı belirtmek istiyoruz. Özellikle şehir dışına çıktığımızda, şehrimizin ne kadar güzel, ne kadar düzenli ve temiz olduğunu ve her yönü ile Türkiye'ye örnek olduğunu bir kez daha anlıyoruz, bu da bizlere her zaman gurur ve mutluluk veriyor" dedi.

Başkan Kural, Melikgazi belediyesi ile daha önceki yıllarda ortaklaşa organize edilen ve özellikle öğrencileri ve aileleri diş sağlığı konusunda bilinçlendirmek ve bilgilendirmek amaçlı etkinlikleri devam ettirmek istediklerini kaydetti.

Aileler ve çocukları bilinçlendirmek adına yapılacak diş sağlığı etkinliğine her zaman destek olmaya hazır olduklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç ise, hekim olarak da insan sağlığının ilk olarak ağızdan başladığını iyi bildiğini, bu açıdan konunun önemi ve hassasiyetinin iyi anlatılması gerektiğini söyledi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, özellikle mesleki kuruluşlar ile her zaman işbirliği içerisinde etkinlik düzenlemeye açık olduklarını ifade ederek, Yönetim Kurulu Üyelerine bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilediğini sözlerine ekledi.

(SE-SE-Y) 17.06.2008 15:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title