Haberler

Diş hekimleri Aslı ve Zarife'nin cansız bedenlerine ulaşıldı

Güncelleme:

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen depremde Bayraklı'da yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazında yapılan arama çalışmalarında diş hekimleri Aslı Taner ve Zarife Doğan'ın cansız bedenlerine ulaşıldı.

Merkez üssü Ege Denizi'nde, Seferihisar açıkları olan 6.6 büyüklüğündeki depremde yıkılan binaların enkazında arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Bayraklı ilçesi Manavkuyu'daki Rıza Bey Apartmanı'nın enkazında yapılan çalışmalarda bugün saat 07.00'de 2 kadının cansız bedenlerine ulaşıldı.

Diş hekimleri Aslı ve Zarife'nin cansız bedenlerine ulaşıldı

ELLERİNDE TIBBİ ELDİVEN VARDI

Ellerinde tıbbi eldiven bulunan kişilerin binanın birinci katında bulunan özel diş kliniğindeki diş hekimleri Aslı Taner ve Zarife Doğan'a ait olduğu belirlendi. Diş hekimlerinin cenazeleri ambulansla, Ege Üniversitesi Hastanesi'nin morguna götürüldü.

"KIZIM" DİYE FERYAT ETTİ

Enkaz alanında umutlu bekleyişlerini sürdüren kadınlardan birinin, cansız bedenlerin çıkarılması sırasında 'Kızım' diye feryat ettiği duyuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Seferihisar Bayraklı Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (36)

birce:

Çok üzgünüm, Allah rahmet eylesin, ailesine sevenlerine Allah sabır versin

50
3
yanıtYanıtla
ilginç:

şu yoruma beğenmeme koyanın ne kafası yaşadığı gerçekten ilginç.

yanıt12
yanıt0
Halk:

Allah rahmet eylesin. Allah hepimizden daha merhametli. O kısımda şüphe yok. Ama bu binaları yapanlara izin verenlere merhametli olurmu bilmem. Bu diş hekimi onam almadan kanal tedavidi yapsaydı yıllarca mahkemelerde sürümürdü. Ama insan canı sadece hastanelerde değerli. Enkaz binalar söz konusu olunca takdiri ilahi oluyor.

32
2
yanıtYanıtla
ORİENBARIŞ:

BİR DİŞ DOKTORU KOLAY YETİŞMİYOR, DEDİĞİNİZ GİBİ ONAM ALMADAN YAPILAN BİR TEDAVİ SONRASI BİRİNE BİŞEY OLSA HEKİMLER EN AĞIR CEZAYI ALIRDI. O ZAMAN BU MÜTEAHHİTLER İÇİN DE EN AĞI CEZA VERİLMELİ, O KADAR İNSANIN CANINDAN OLMASINA NEDEN OLDULAR

yanıt8
yanıt2
Viyanali jacques:

Keşke böyle eğitimli ve kalifiye modern hekimlerimiz yerine esrarkeş ve alkolik pislikler ölse,tanrı ruhlarını yad etsin,ışıklar içinde uyusunlar.

15
7
yanıtYanıtla
FAKİR:

Müslüman ölenlere masonik /putperest söylemlerle anmayın! Eğitimli olan kişi müslümana da saygı duyar. Esrarkeş olan adam ilerde düzelebilir ama emin ol o esrarkeş adam senden çok daha hayırlıdır

yanıt15
yanıt1
Diş hekimi:

Allah rahmet eylesin. Bu kişiler bir poliklinik açmaya çalışsa sağlık bakanlığı bin dereden su getirtiyor. Yönetmeliğe uygunluk adı altında tanıdğı olanların işi tıkır tıkır yürürken işini yapmaya çalışan diş hekimine kolay kolay açtırmıyorlar. Tuvaletteki sabunluğun ölçüsüne kadar bakıyorlar. Ama binayı yapan müteahhite gelince imarla alakası olmayan yolun ortasına apartman çıkan yere yapı kullanım izni verirler

11
9
yanıtYanıtla
üzgün:

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

20
0
yanıtYanıtla
Kadir Turgut:

Mekanları cennet olsun Allah rahmet eylesin inşallah

14
4
yanıtYanıtla
vatandaş:

Tarif edilemez bir acı.Allah rahmet eylesin.mekanları cennet olsun insallah

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title