Haberler

Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Gazi'nin Yaşlılık Fotoğrafı Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Diriliş Ertuğrul'da Engin Altan Düzyatan'ın hayat verdiği Ertuğrul Gazi'nin yaşlılık dönemine ait olduğu konuşulan fotoğraf sosyal medyada büyük ilgi gördü.

TRT'nin reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde yaşanan sürpriz gelişmeler izleyicinin kafasında soru işareti uyandırdı.

DİRİLİŞ OSMAN GAZİ OLARAK DEVAM EDECEK

Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Bey'in dünyaya geldiği son bölümde Halime Sultan hayatını kaybetti. Önümüzdeki sezon Diriliş Osman Gazi olarak devam edeceği konuşulan diziyle ilgili sosyal medyada dolaşan fotoğraf kafaları karıştırdı.

Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Gazi'nin Yaşlılık Fotoğrafı Ortaya Çıktı

KAFA KARIŞTIRAN FOTOĞRAF

Medya kulislerinde dolaşan iddiaya göre; Halime Sultan'ın ölümünden sonra süreç hızlandırılacak ve Osman Bey dönemine geçilecek. Osman Bey'i kimin canlandıracağı belirsizliğini korurken Ertuğrul'un yaşlılık dönemine ait olduğu konuşulan fotoğraf büyük ilgi gördü.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Diriliş Ertuğrul Osman Gazi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (52)

Ferhat:

10 üzerinden kaç vereceksin deseniz 3 veririm o da osmanlı beyliği, ertuğrul gazi ve başrol oyuncusunun hatrına . Tarih dizileri arasında en acemice çekilmiş dizi bu . Muhteşem yüzyıl 100 basar. Fatihte basardı ama çabuk kaldırdılar yayından. Muhteşem yüzyıldan sonra bu ülkeye tarih dizisi gitmez. 2 tane diziyi aynı anda açın muhteşem yüzyılın neden daha iyi olduğunu anlayacaksınız.

5
23
yanıtYanıtla
jumba:

ferhat dogru diyosun zaten bizim atamız gögsü açık haremden çıkmayan patişahlarla doluydu o yüzden muhteşem yüzyıl senin hoşuna gidiyo

yanıt3
yanıt0
Ferhat:

Cariye sistemi yokmuydu lan osmanlı da düdük , anlamıyon bari konuşma . Cariye sistemi varsa osmanlı da ha açık olmuş ha kapaluı ne farkeder aynı amaca hizmet etmiyor mu ?

yanıt0
yanıt0
xxxx:

sana ne hitab etsek yazık diyorum. padişahlar dünyanın herbir tarafını fethetti 600 sene hükümdarlık sürdürdü hakkı hukuku adaleti islamiyeti en mükemmel dünyaya tanıttı ve yaşattı bütün bunların içinde bide gitti o açık saçık cariye müsveddeleriyle oldu öylemi. Kanuni bile ömrünün çoğunu at üstünde geçirmiş padişah o uçkur düşkünlüğünü yaptı öylemi. . . senin beyninede düşüncenede. . . .

yanıt0
yanıt0
sa:

Gerceklerle yüzleşin artık su ne büyük milletmişiz ayaklarını birakin. Mogollar Turklerdende iyi savascilardi Cengiz Han dünyanın cok yerini fethetti. Simdi geyik otlatıyorlar. Türklerin durumuda bundan cok farklı degil bence. Artık kilic kalkan bitti.

2
24
yanıtYanıtla
MR:

Sen kendini küçük gördükçe daha çok otlatırsın. Toplumu bu hale getiren malesef eğitim sistemi. Sende bu eğitimin çarkından geçtin belli.

yanıt6
yanıt0
lutenes:

ne saçmalıyorsun sen ne dediğini biliyormusun acaba neye göre iyi kime göre iyi o yüzdenmi benim atalarım dünyaya 600 yıl hükmetti senin moğolların keçi otlatıyo

yanıt3
yanıt0
TÜRK:

Şuan dünyada 3 milyon moğol var , biz türkler ise sadece anadoluda bile 1920 de 12 milyonduk . hangi moğol kalkıp da anadoluya kadar gelicek, gelenler yine türktü, devlet moğol , ordusu çoğunluk türktü

yanıt1
yanıt1
hhh:

Bakalım osman gazi rolünü hangi din düşmanına verecek trt...

4
19
yanıtYanıtla
Ermeni:

Bırakın şu barbar filimleri hepsi mubaalâ

3
19
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title